Un enot, la plimbare, in miezul zilei, nu ti-e dat sa vezi de doua ori in viata! Bursucul barbos, cum i se mai spune, e printre cele mai ciudate animale din lume si e considerat din calea-afara de timid! Cativa pescari au avut insa norocul sa-l gaseasca in Delta pe cel mai prietenos din neam: e bucuros de oaspeti si sta la poza!

Cine nu il stie din manuale il poate confunda cu un raton cu apetit crescut. Simpaticul cu ochii mici, rotunzi si blana groasa e insa un animal de balta. De obicei se hraneste cu peste, dar pentru ca in aceasta perioada, pescarii au invadat delta, animalul timid cu ochii mici, rotunzi si blana groasa, aproape ca s-a domesticit!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Exemplarul din imagine n-a asteptat lasarea serii. A iesit din vizuina mai devreme dupa hrana.  

Enotii sunt originari din Extremul Orient si Peninsula Indochina. In tara noastra, primul enot a fost vazut in urma cu 65 de ani in Giurgiu. Ulterior, s-a descoperit ca in Delta Dunarii erau deja familii intregi scapate din crescatoriile din Rusia si Ucraina.  
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si