Acesta este filmul crimei de la metrou! Imagini care va pot afecta emotional!
Actual

Acesta este filmul crimei de la metrou! Imagini care va pot afecta emotional!

G. S.
13 dec 2017

O crima fara precedent si fara motiv zguduie Romania. O tanara de 25 de ani si-a gasit sfarsitul la metrou, dupa ce a fost impinsa in fata garniturii de o femeie. Politistii au stabilit ca numai cu cateva ore mai devreme suspecta a incercat sa faca acelasi lucru unei alte tinere, intr-o alta statie de metrou. Filmul tragediei, pe care vi-l prezentam in exclusivitate de pe camerele de supraveghere, arata cat de usor se pot repeta astfel de nenorociri, dar, mai ales, nepasarea celor din jur. Nimeni nu a sarit in ajutor tinerei. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

La fel de socant ca gestul femeii e faptul ca nimeni nu reactioneaza. In imagini apar doua persoane, martore la infioratoarea scena. Fata cazuta intre sine apuca sa tipe dupa ajutor si se agata de peron, insa individa o loveste, impingand-o inapoi, in fata garnbiturii care nu apuca sa franeze.

Dupa monstruoasa fapta, suspecta reuseste sa plece fara ca cineva sa incerce macar sa o opreasca.  Ore bune, s-a plimbat pe strazi, fiind prinsa, intr-un final, la Piata Unirii.
Criminalistii izoleaza zona si cerceteaza cu atentie locul.

Suspecta este data de urgenta in urmarire. Politistii trimit peste tot imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Intre timp, o alta descoperire ii socheaza pe anchetatori. Aceeasi suspecta  a mai incercat sa omoare o tanara cu numai cateva ore inainte, intr-o alta statie de metrou. Din fericire,  tanara atacata in statia Costin Georgian a opus rezistenta. S-ar fi luptat chiar cu agresoarea si a reusit sa fuga.

Spre dimineata, suspecta de 36 de ani a fost scoasa de la audieri si dusa la arestul central. Femeia nu a vrut sa scoata o vorba in fata anchetatorilor, pana la venirea  avocatului ei. Se pare ca suspecta  s-ar fi intors de la munca, din Spania, conform unor documente pe care politistii le-au gasit asupra ei. In Bucuresti locuia intr-un centru  social. 

viewscnt
TAGURI: socant, crima, metrou

Urmareste-ne pe Facebook