Acordeonul la maxim! Doi fosti ministri au incins un chef cu muzica lautareasca intr-o primarie din Olt!

Imagini incredibile cu doi fosti ministri in prim plan! Cei doi au renuntat la localurile de fite si au incins o petrecere chiar in sediul unei primarii din Olt!

G. S., luni 05 februarie 2018 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"DOI MINISTRI SI UN PRIMAR, DIN PRIMARIE AU FACUT BAR!!!
SAU … BETIE IN PRIMARIE!!!

In coltul din dreapta, avand un echipament de culoare rosu PSD il vedem pe Ministrul Marilor Proiecte domnul Dan Sova cu un palmares de 4 dosare penale.

In coltul din stanga, avand un echipament de culoare galben PNL il vedem pe Ministrul Culturii domnul Gigel Stirbu cu 0 palmares, dar cu mari sanse de izbanda.

Ambii au disputat un meci stropit cu alcool, muzica de calitate si tutun, in interiorul unei primarii din Judetul Olt, in timpul campaniei electorale din 2012.

Ambii combatanti au renuntat la lupta, au aruncat prosopul si au devenit coechipieri in echipa USL, astfel incat au castigat inca un mandat de deputat respectiv senator, mandat care le-a oferit posibilitatea sa ne reprezinte cu cinste in perioada 2012-2016.

Meciul nu putea avea loc fara concursul domnului primar care a pus la dispozitie o organizare de exceptie.", se arata in postarea paginii de facebook Martoriprotejati.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si