Actorul Andrian Locovei a fost reţinut duminică, după ce presupusa femeia pe care ar fi violat-o a reclamat la Poliţia municipiului faptul că bărbatul a agresat-o în locuinţa ei, sâmbătă noaptea. 

Bărbatul a fost eliberat

Femeia a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, iar la scurt timp, poliţiştii l-au reţinut pe actor pentru 24 de ore.

Citeste si: Un fan al cântăreţului Harry Styles a căzut de la balcon în timpul concertului artistului

Bărbatul a stat în arest timp de 24 de ore, după care a fost eliberat, iar în prezent este cercetat în stare de libertate sub acuzaţia de viol într-un dosar aflat în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Cine este actorul acuzat

În faţa procurorilor, Andrian Locovei a uzat până în prezent de dreptul la tăcere.  Nici avocatul său nu a dorit să facă, deocamdată, vreun comentariu legat de caz, conform Adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Amber Heard nu renunță. Avocaţii actriței cer anularea verdictului procesului de defăimare câştigat de Johnny Depp

Andrian Locovei este actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria din Oradea. A jucat în multipremiatul film "Morgen" al regizorului Marian Crişan şi în peste 50 de piese pe scena teatrului orădean, iar în perioada 2018-2020 a deţinut funcţia de director artistic al trupei.

Citeste si: Marele actor Victor Rebengiuc se retrage din activitate, după o carieră de 67 de ani

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si