VIDEO |A fost pană de curent, iar mai mulți actori români au jucat la lumina telefoanelor

O pană de curent care a avut loc joi seara, la Timișoara, i-a făcut pe actorii Teatrului Naţional să joace la lumina telefoanelor.

Author: Georgiana Balaban vineri 10 februarie 2023 , 08:22

timișoara

Actorii din Timișoara au jucat la lumina telefoanelor din cauză că a fost o pană de curent în zonă.

[Sursa foto: Captură Video]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actorii Teatrului Naţional Timişoara  au jucat, joi seară, finalul primei părţi a piesei "O scrisoare pierdută" de Ion Luca Caragiale la lumina telefoanelor spectatorilor, din cauza unei pene de curent.

Citește și: Scântei între Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu! De ce s-au despărțit cei doi: „Era când cu unul, când cu altul”

În timpul spectacolului de joi seară a Teatrului Naţional Timişoara a avut loc o pană de curent.

Spectatorii i-au susținut pe actori și astfel au dus spectacolul la bun sfârșit

Spectatorii nu au plecat din sală, ci au aprins lanternele de la telefoanele mobile pentru ca piesa "O scrisoare pierdută", de Ion Luca Caragiale să poată continua.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citește și: Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul "Infidelul"

„Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTĂ pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Enel lasă mare parte din Timişoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor şi spectacolul a putut continua până la finalul primei părti. Își aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde", au transmis reprezentanții Teatrului Naţional Timişoara pe pagina de Facebook.

Pana de curent a fost remediată în timpul pauzei de la finalul primei părţi, astfel că partea a doua s-a desfășurat în condiții normale.

Citește și: Visul american pentru românii din SUA. Cât muncesc într-o zi pentru a avea un trai mai bun

Defecțiunea a afectat centrul şi nordul orașului Timişoara mai multe minute.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, gest de mărinimie, pentru locuitorii din zonele grav afectate de cutremurele devastatoare din Turcia! Celebrul actor Celil Nalçakan s-a implicat trup și suflet în campania de ajutorare!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si