Actorul a cărui casă s-a făcut scrum înainte de Sărbători e copleşit de ajutorul dat de oameni: ”La noi au venit mulți Moși Crăciuni”

Actorul a cărui casă s-a făcut scrum este Eugen Pădureanu, angajat la Teatrul de Artă Deva.

Author: Matei Vaihan miercuri 01 ianuarie 2020 , 12:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actorul a cărui casă s-a făcut scrum în urmă cu aproape două săptămâni a postat un mesaj în care le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat.

"Anul acesta la noi au venit mulți Moși Crăciuni... Pe mulți îi cunoaștem, pe mulți nu... Le mulțumim tuturor din suflet pentru cadourile lor minunate!... Și sper, cu teamă și bucurie, să am puterea și mărinimia de a le urma exemplul! Sărbători fericite tuturor, sănătate, bucurii și multă tihnă alături de cei dragi!”, a scris Eugen Pădureanu. Colegii de breaslă ai actorului, angajați la Teatrul de Arta Deva, au făcut un apel disperat pe site-urile de socializare, acum două săptămâni. Casa din Reșița a lui Eugen Pădureanu a ars, iar el și familia lui au rămas doar cu hainele de pe ei. 

Citeste si: Pacienta arsă în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca a decedat

„Într-o clipă nefericită, munca de o viață a unei familii s-a transformat într-un morman de scrum. Prietenul și colegul meu, actorul Eugen Pădureanu a pierdut tot. Nu vă cer sprijinul pentru că vin sărbătorile și a rămas efectiv doar cu hainele de pe el. Vă cer sprijinul pentru că un om e în necaz. Haideți, în măsura posibilităților, să îl facem să spere. E Crăciun, pentru unii. Pentru el nu e decât disperare. Și speranța poate reveni, cu ajutorul nostru. Dacă puteți și vreți, hai să punem mână de la mână. Nu vom reuși să îi refacem casa. Dar îi vom oferi speranța că are un nou început. Puțin cu puțin se face puțin mai bine. Vă rămân profund recunoscătoare pentru orice donație. Hai să îl ajutăm pe Eugen să zâmbească din nou!”, a scris Roxana Olșanschi, actriță a Teatrului de Artă Deva, pe pagina sa de Facebook.

Actorul a cărui casă s-a făcut scrum. Valoarea estimată a pagubelor este de 300.000 lei 

Incendiul a fost foarte puternic, iar pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ două ore. Mama actorului Eugen Pădureanu a fost intoxicată cu monoxid de carbon și a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței și membrelor superioare. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Acum se află în afara oricărui pericol, scriu jurnaliștii de la servuspress.ro.

„Sosite la locul intervenției, echipajele de pompieri militari au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără mare, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, la nivelul a trei încăperi ale imobilului și la nivelul acoperișului, existând pericolul extinderii la întregul acoperiș și la imobilele învecinate. S-a acționat imediat pentru localizarea incendiului, pompierii militari reușind astfel să împiedice propagarea incendiului la celelalte încăperi și la cele două gospodării vecine”, au declarat reprezentanții ISU Caraș-Severin. Se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unei defecțiuni a unei perne electrice care fusese lăsată nesupravegheată. Valoarea estimată a pagubelor este de 300.000 lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si