Actorul Billy Drago, cunoscut pentru roluri de gangster şi pentru apariţia în "Incoruptibilii", a murit la vârsta de 73 de ani

Actorul Billy Drago, care adesea a jucat roluri de gangster şi a apărut în "Incoruptibilii/ The Untouchables", în regia lui Brian de Palma, a murit la vârsta de 73 de ani, potrivit Variety.

A.N.C, joi 27 iunie 2019 , 09:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Drago a murit luni, la Los Angeles, ca urmare a unor complicaţii în urma unui accident vascular cerebral.

Faimos pentru că a jucat roluri negative, unele dintre cele mai memorabile au fost în serialul de televiziune "Charmed" şi în "The Untouchables".

În filmul lui De Palma din 1987, el era Frank Nitti, mâna dreaptă în materie de crime a lui Al Capone.

În "Charmed" s-a remarcat cu privirea pătrunzătoare ca demonul Barbas în mai multe episoade de-a lungul celor cinci sezoane.

Născut William Eugene Burrows în Hugoton, Kansas, tatăl său a fost actor şi regizor şi de origine nativă-americană. Familia mamei sale era de origine romă.

Citeste si: Jaf ca în filme! Patru români au fost arestați după ce au furat cărţi rare dintr-un depozit din Anglia în valoare de două milioane de euro

Citeste si: Maria Gheorghiu, prezicatoarea care le-a vazut pe Denisa Manelista, Stela Popescu si Ileana Ciuculete dupa moarte! "Ea nu se astepta sa moara. Era contrariata"

Citeste si: Doi patrupezi simpatici au distrus toate jucăriile pe care le aveau. Ce pedeapsă au primit de la stăpânii lor. Clipul a ajuns viral pe internet

 

Actorul şi-a luat numele de scenă Drago şi a fost mai întâi cascador, apoi s-a mutat la New York şi a început o carieră în cinematografie.

Drago a început să joace la sfârşitul anilor '70 în filme precum "Cutter’s Way", "No Other Love" şi "Windwalker".

În televiziune, a avut roluri ca invitat în "Hill Street Blues", "Moonlighting", "Walker Texas Ranger", "Trapper John, M.D." şi "The X-Files".

A apărut în peste 100 de filme, având roluri în trei filme cu Chuck Norris: "Invasion U.S.A.", "Hero and the Terror" şi "Delta Force 2: The Colombian Connection" unde era şeful cartelului drogurilor Ramon Cota.

Drago a mai apărut în videoclipul "You Rock My World" al lui Michael Jackson, în 2001, şi ca străinul misterios din "Silent Running (on Dangerous Ground)", cântată de Mike and the Mechanics.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si