Putini au fost cei care au stiut ca actorul a parasit Romania si s-a mutat in SUA. Acolo, tanarul de 28 de ani s-a si casatorit, de curand, cu iubitul sau, un actor american, Gabriel Shanks.

Anuntul casatoriei a fost facut de actor chiar pe pagina sa de socializare. Pe multi i-a luat prin surprindere acest eveniment, mai ales ca nu stiau ca tanarul este gay. Intr-un interviu pentru Vice, Catalin Stelian a marturisit ca se astepta la mai rau.

Catalin Stelian (dreapta), alaturi de partenerul sau, actorul american Gabriel Shanks
Catalin Stelian (dreapta), alaturi de partenerul sau, actorul american Gabriel Shanks

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Feedback-ul a fost surprinzator. Am avut sprijin si intelegere din partea majoritatii, insa au fost si niste persoane, pe care pana la momentul ala le consideram apropiate, care s-au declarat "socate". Ma refer la faze de genul: "Nu pot sa cred ca am fost prieteni" sau „Nu pot sa cred ca am stat la aceeasi masa". Dar na, daca ei asa au crezut de cuviinta, asta e", a declarat actorul, care spune ca nu are nicio teama sa se intoarca in tara si sa se intalneasca cu prietenii sai adevarati.

Catalin Stelian, pe vremea cand juca intr-un serial Tv
Catalin Stelian, pe vremea cand juca intr-un serial Tv

El a povestit ca o schimbare fata de Romania, consta in faptul ca acum merge pe strada tinandu-se de mana cu partenerul sau, cu care are multe proiecte in lumea teatrului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si