Anca Codrescu se afla acum in Spania la munca. De acolo, ea i-a trimis actoului un mesaj emotionant de ziua lui.

"La multi ani" draga tata...vreau sa stii ca te-am iertat. Te-am iertat pentru faptul ca nu ai stiut ca am o singura viata, te-am iertat pentru ca as fi vrut sa-mi fii cu adevarat tata, dar tie ti-a fost mult prea greu sa incerci sa ma cunosti cu adevarat pe mine, asa cum sunt eu.

Poate ca ti-ar fi placut ce descopereai (…)

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Am asteptat, am tot asteptat sa ma iubesti si sa ma pretuiesti cu timpul, pe mine si pe cei doi nepoti ai tai, m-am straduit din rasputeri sa ma construiesc frumos ca om, dorindu-mi ca tu sa ma iubesti si sa ma placi asa cum sunt "cu gena mea bolnava". Dar totul a fost in zadar. Te-am iertat tata si imi este mila de tine ca ai imbatranit atat de gol de sentimente pentru mine, pentru ca mi-ai otravit si schingiuit sufletul.

Azi ma simt pregatita pentru eliberare, ma simt puternica, renascuta si vindecata pentru ca am reusit sa-mi iau viata in propriile maini printre straini. Fiecare iubim, traim si simtim in felul nostru, am ajuns la concluzia ca trebuie sa accept ca viata ne apartine prin alegeri, ca familia in care venim pe lumea asta ne este aleasa de altcineva, ca trebuie sa ne invatam propriile lectii.

De azi sunt libera de tine, ma simt trista, dar puternica si dornica de viata pe care o am de trait de acum incolo, fie ea cu mai multe rele decat bune. Cu lacrimi iti spun din nou "tati" La multi ani!”, este mesajul Ancai Codrescu pentru parintele sau care a renegat-o.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si