Actorul Dorel Vișan, despre cum s-a vindecat singur de o boală gravă! ”Eu am vorbit cu ficatul” Medicii au fost șocați

Actorul Dorel Vișan a fentat moartea în urmă cu câțiva ani și de atunci și-a schimbat complet stilul de viață.

Author: C.L. duminică 08 septembrie 2019 , 13:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Dorel Vișan are 82 de ani și atunci când nu este chemat să joace în vreun film sau spectacol trăiește departe de agitația orașului, în satul ardelean Tăușeni, unde are o gospodărie de 3.000

metri pătrați.

Actorul și-a schimbat complet viața prin anii 90 când a descoperit,  absolut întâmplător, că este grav bolnav, avea hepatită cronică virală. Era o suferință veche, care-i măcinase trupul de la moartea soției sale. Interesant este că, după ce a aflat de boala gravă de la ficat, Dorel Vișan a apelat la practici non-conformiste, despre care a spus că vin din metodele tradiționale ale chinezilor.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Zilele trecute, actorul de 82 de ani, a fost invitatul lui Cristi Brancu, iar acesta a amintit de povestea fabuloasă de vindecare a marelui artist.

”Maestrul Dorel Visan află că suferă de hepatită cronică virală. Stadiu grav. Medicamentele alopate nu rezolvă mare lucru.Apoi, își PROGRAMEAZĂ MENTAL să se vindece in trei săptămâni. Cu spiritul. Și reușește! Suferința începuse cu 26 de ani în urmă, când decesul soției îl doborâse psihic, picase în depresie și alcool și ieșise prin sfatul unui spirit înalt. Vizitele în Tibet, lecturile despre medicină orientală l-au adus la o stare uluitoare de înțelepciune.

Dorel Vișan a șocat medicii după ce s-a vindecat singur de hepatită cronică virală

De-a lungul vremii, deși știa că va șoca multă lume, Dorel Vișan a povestit cum s-a vindecat singur de a reușit să-i șocheze pe medici.

“Eu am vorbit cu ficatul, l-am scos (imaginar), l-am luat în braţe şi l-am mângâiat şi i-am făcut o carapace de apă­rare, ca aceea a unei broaşte ţestoase. Mental, în jurul ficatului, am pus o plasă, care să-i permită res­piraţia, dar prin care viruşii, care îl înconjurau să nu mai poată ajunge la el. Pe viruşi mi i-am imaginat ca pe nişte căluţi de mare ce încercau să-şi bage nasurile alungite prin plasa de care v-am vorbit. Ori acolo, în interiorul ficatului, lângă plasa aceea, mai aveam eu nişte "oameni" ai mei, aliaţii mei, care mă slujeau şi care veneau cu nişte săbii şi tăiau nasurile căluţilor, adică ale viruşilor. Pare copilăresc ceea ce vă spun, pare un joc de copil. E ca o poveste”, însă povestea lui Dorel Vișan a fost confirmată apoi de analizele medicilor: miraculos, actorul se vindecase!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si