Actorul Eugen Pădureanu a rămas fără casă înainte de sărbători

Colegii artistului, din cadrul Teatrului de Artă Deva fac un apel umanitar către fiecare dintre oamenii care doresc să îl ajute, acum, în prag de sărbători pe Eugen Pădureanu, căruia i-a ars casa din Reșița, acolo unde locuia împreună cu părinții săi.

Author: K.B. marți 17 decembrie 2019 , 20:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Într-o clipă nefericită, munca de o viață a unei familii s-a transformat într-un morman de scrum. Prietenul și colegul meu, actorul Eugen Pădureanu a pierdut tot.


Nu vă cer sprijinul pentru că vin sărbătorile și a rămas efectiv doar cu hainele de pe el.
Vă cer sprijinul pentru că un om e în necaz. Haideți, în măsura posibilităților, să îl facem să spere. E Crăciun, pentru unii.
Pentru el nu e decât disperare. Și speranța poate reveni, cu ajutorul nostru. Dacă puteți și vreți, hai să punem mână de la mână. Nu vom reuși să îi refacem casa.

Dar îi vom oferi speranța că are un nou început. Puțin cu puțin se face puțin mai bine. Vă rămân profund recunoscătoare pentru orice donație. Hai să îl ajutăm pe Eugen să zâmbească din nou!”, a scris Roxana Olșanschi, actriță a Teatrului de Artă Deva, pe pagina sa de Facebook.

Donațiile se pot face în contul deschis la banca ING pe numele EUGEN DRĂGHIN RUS (numele de scenă Eugen Pădureanu)
Cont lei nr. RO 63 INGB 0000999908324414

Citeste si: VIDEO| Imagini cu fiul lui Dincă în timp ce agresează doi jurnaliști. I-a umplut de sânge și le-a spart camerele

Citeste si: EXCLUSIV. Sile Cămătaru citește cărți de rugăciuni și spune că a găsit salvare în Dumnezeu

„Sosite la locul intervenției, echipajele de pompieri militari au

constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără mare, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, la nivelul a trei încăperi ale imobilului și la nivelul acoperișului, existând pericolul extinderii la întregul acoperiș și la imobilele învecinate. S-a acționat imediat pentru localizarea incendiului, pompierii militari reușind astfel să împiedice propagarea incendiului la celelalte încăperi și la cele două gospodării vecine”, au declarat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Valoarea pagubelor este estimată la aproximativ 300.000

lei, iar cea a bunurilor salvate se ridică la o valoare estimată de 1.200.000 lei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si