Dynarski, care a interpretat rolul Izzy Mandelbaum în două episoade din „Seinfeld”, a murit pe 27 februarie într-un centru de recuperare din Los Angeles, a anunţat dramaturgul Ernest Kearney, prieten al actorului.

Citeste si: Coreea de Sud susţine că liderul nord-coreean Kim Jong Un este „în viaţă şi bine”

Gene Dynarski a mai lucrat cu Steve Spielberg la două filme- „Duel” şi „Close Encounters of the Third Kind”-, pe lângă numeroase proiecte de televiziune, între care „Star Trek”, „Batman” şi „The X-Files”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Disperat că se va infecta cu coronavirus, Cristi Borcea și-a cumpărat mii de teste! Are cât pentru un spital întreg! Cine l-a dat de gol

Născut în Brooklyn, el a inaugurat, în 1979, Gene Dynarski Theatre în apropiere de Sunset Boulevard şi Western Avenue din Los Angeles. Tom Hanks, Ed Harris şi Elisabeth Shue au jucat aici înainte ca teatrul să fie închis, la jumătatea anilor 1990.

Citeste si: Alţi şapte jandarmi din Craiova au fost confirmaţi cu coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si