Desi viata artistului a suscitat intotdeauna interesul romanilor, acesta a reusit sa-si tina familia departe de presa. Visu are o sotie discreta care nu si-a dorit niciodata sa iasa in evidenta. Despre doamna inimii lui, protagonistul nostru afirma ca este "familia lui" si singura persoana care-i cunoaste temerile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" Sotia mea e familia mea si singurul om care-mi cunoaste fricile. Recunosc ca ma las putin influentat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit intotdeauna in casa noastra. Si asta pentru ca eu fac ce vreau si sotia mea la fel.", a declarat actorul. 

Doamna Visu nu si-a dorit niciodata sa straluceasca in lumina reflectoarelor, dar este indragostita de teatru...

in calitate de spectator.

Femeia nu rateaza nicio piesa in care joaca partenerul ei de viata si in ciuda sentimentelor, sotul ei spune ca este un critic obiectiv. Maestrul mai este norocos dintr-un punct de vedere. Jumatatea lui este foarte calma si il linisteste mereu. Singurele certuri dintre ei au fost cauzate de...tigari, dar au disparut de indata de actorul a renuntat la acest obicei pacatos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si