Actorul Marius Manole da de pamant cu un coleg de breasla, ajuns director de teatru: "Vedem ca banii astia nu sunt pentru actori si regizori, asa cum s-ar cuveni!"

Actorul Marius Manole este suparat pe directorul Teatrului Exclesior.

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. vineri 11 mai 2018 , 21:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dezamagit de faptul ca primaria municipiului Bucuresti investeste sume uriase intr-un turneu national, intitulat "Toţi K1 pentru România”, dedicat Cenenarului, in care Provincia este distrata pe banii Capitalei, actorul Marius Manole a reactionat dur, punandu-l la zid pe Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Excelsior, cel prin care se deruleaza show-ul.

"Dragul meu coleg Adrian Gazdaru.. ma (ne) întrebam cu toţii, cum se face ca Teatrul Excelsior are cel mai mare buget dintre teatrele din Bucuresti. Sigur ca ne bucurăm cu toţii când primăria hotărăşte sa investească in cultura... dar iata ca acum, vedem ca banii ăştia nu sunt pentru actori şi regizori aşa cum s-ar cuveni. Te-am cunoscut, cândva, când erai un simplu actor ca noi toţi.. stau sa ma întreb, cine va fura minţile de ajungeţi din oameni cinstiti, sa daţi răspunsuri de genul celor pe care le -am citit in acest interviu.. unde se întâmpla schimbarea, cât poţi câştiga ca sa poţi, in fata unei bresle întregi sa-ţi murdăreşti numele... In toate timpurile au fost actori care s-au supus sistemului.. am crezut ca generaţiile s-au

schimbat şi am scăpat. Dar se pare ca nu... Tot ei, tot noi şi tot la fel!  Păcat! Colegi, noi ar trebui sa fim primii care sa-i amendam!", a rabufnit Manole, sustinut virtual de multi colegi. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si