Intre managerul Teatrului National Bucuresti, Ion Caramitru, si actorul Mihai Calin, angajat al institutiei, a izbucnit un scandal dezvaluit de jurnalista Simona Tache pe blogul ei. Aceasta a prezentat o hartie oficiala cu semnatura lui Caramitru prin care Mihai Calin e „sanctionat cu avertisment scris” pentru ca, iu timpul reprezentatiei piesei „Furtuna”, jucata in limba romana la un festival din Salonic, pe 5 iulie, a inceput sa improvizeze, spunand niste replici in limba engleza care nu erau in scenariu.

Cum Mihai Calin a repetat figura si in spectacolul din ziua urmatoare, desi Caramitru il avertizase, acesta din urma a decis sa-l sanctioneze. Intrebat care era replica in engleza pe care a rostit-o in timpul piesei, Mihai Calin a explicat: „Erau multe. Mici dialoguri cu publicul. Dar cireaşa de pe tort a fost „This motherfucker hates the smockers”. De fapt, i s-a spus, ca n-a auzit-o şi a luat-o personal. Asta, pe fondul unor luări de poziţie pe care le-am avut prin şedinţe. E doar un pretext. Regizorul l-a rugat sa nu mă sancţioneze dar The manager a uitat sa menţioneze asta”. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si