E ceva timp de cand Mihai Coada s-a retras din lumea televiziunii, el fiind vazut doar pe scena teatrului ploiestean. Insa, socanta pentru toata lumea a fost aparitia actorului, intr-o revista de spiritualitate, in urma cu cativa ani, cu barba si purtand straie calugaresti. Mihai Coada a spus atunci ca nu s-a calugarit, insa merge des la o manastire de langa Ploiesti unde canta. Cat despre hainele sale calugaresti a precizat ca la momentul purta rasa calugareasca pentru ca era o penitenta a duhovnicului sau.

Mihai Coada, in urma cu cativa ani, cantand in straie calugaresti

Anii au trecut, iar cei care si-l amintesc pe Nelu Curca, simpaticul personaj din serialul tv “La bloc” il vor recunoaste cu greu acum pe actor. El poate fi intalnit la Manastirea Turnu din Prahova, acolo unde alaturi de alti cativa barbati, purtand in continuare haine calugaresti, canta melodii religioase la slujbe. Mihai Coada e aproape alb, are o barba stufoasa si e mai tras la fata decat il stiu admiratorii sai. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Asa arata acum actorul Mihai Coada

“Nu sunt calugar, sunt doar un mirean pacatos, intors la Dumnezeu, care merge la Manastirea Turnu.  Incetul cu incetul, cu spovedanie, impartasanie, cu muzica la strana, am intrat insa in aceasta viata a manastirii, devenind foarte dependent de ea ”, a povestit Mihai Coada pentru Presamil.ro in momentul in care a fost intrebat despre retragerea sa la manastire.

Foto: Manastirea Turnu Prahova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si