Actorul Septimiu Sever a murit la varsta de 91 de ani. Mesajul dureros postat de Florin Piersic: "Te-am iubit mereu si voi iubi vesnic amintirile noastre minunate"

Florin Piersic a anuntat ca ca bunul sau prieten, Septimiu Sever, s-a stins la varsta de 91 de ani. Actorul a publicat o fotografie cu ei din tinerete, insotita de un mesaj plin de amaraciune.

Webeditor: A.C. marți 15 august 2017 , 20:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Piersic a anuntat cu durere in suflet ca bunul sau prieten Septimiu Sever s-a stins la varsta de 91 de ani. Actorul a publicat o fotografie cu ei din tinerete, insotita de un mesaj plin de amaraciune.

"Daca ar fi sa-mi numar marii mei prieteni pe degetele de la o mana, Septimiu Sever s-ar numara printre cei cinci.

Acum cateva minute, am aflat cu mare durere, ca l-am pierdut. Nu v-am spus eu, ca nu de putina vreme, am ajuns sa imi fie frica sa mai raspund la telefon din teama de a nu primi astfel de vesti? Nu aram pregatit, dragul meu Septimiu, sa aflu de zborul tau spre stele...Doare prea tare.... De astazi, am ramas mai singur, mai sarac in prieteni. Desi in ani ne-a despartit un continent si un ocean, te-am iubit mereu si voi iubi vesnic amintirile noastre minunate", este mesajul publicat de Florin Piersic, potrivit WOWbiz.ro.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si