Actriţa din „Captain America: The First Avenger” care şi-a înjunghiat mortal mama susţine că a acţionat în autoapărare

Fitzgerald, care a jucat între altele în „Captain America: The First Avenger”, şi-a înjunghiat mortal mama şi a spus poliţiştilor că a acţionat în autoapărare, scrie Deadline.

K.B., joi 16 ianuarie 2020 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fitzgerald a susţinut, în timpul convorbirii cu operatorul 911 pentru a raporta înjunghierea, că mama ei a încercat să o omoare, au spus autorităţile. Nu a fost găsită dovada că mama ei, care a fost înjunghiată în spate, a încercat să îi facă rău.

Citeste si: Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Citeste si: ȘOC! Ce se întâmplă cu inima Cristinei Țopescu? Unde va fi îngropată și când. Jurnalista, incinerată fără organul vital | EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul postat de mama celor patru copii arși de vii la Timișoara. Când s-a produs tragedia femeia ar fi fost plecată după băutură

Actriţa, care a prezentat mici tăieturi, a spus că se va apăra singură în proces.

În urma autopsiei, a fost descoperit că mama ei avea „răni de apărare” şi urme care arată că a fost strangulată.

Fitzgerald, în vârstă de 38 de ani, se află în închisoare, acuzată de crimă de gradul doi. Ea se va prezenta în faţa unei curţi de justiţie pe 29 ianuarie.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si