Acum cateva saptamani, actrita a dezvaluit pe o retea de socializare ca a fost operata din cauza cancerului.

"Buna tuturor fanilor mei. Ca intotdeauna, prefer sa va dau eu informatii despre mine ca sa evit speculatiile. Zilele trecute, am suferit i interventie chirurgicala. Aveam niste dureri in parte abdominala de jos, iar medicii au gasit tesut canceros pe care l-au eliminat in totalitate. Acum, raman o luna sub tratament.

Sunt puternica, plina de viata si muncesc. Sper sa fiti alaturi de mine cu iubirea si respectul vostru. Va sunt recunoscatoare ca va interesati de sanatatea mea, o sa va tin informati", a scris Eduth Gonzalez, pe o retea de socializare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In urma cu ceva timp, ea a mai transmis un mesaj, unul extrem de trist:" Sunt femeie, fiica, sora, cetateana, mexicana si fiinta universala. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor si a tuturor femeilor din generatie in generatie care traiesc in mine, si prin mine. Sunt libera si sclava precum ele, precum noi toti. Noi, femeile, suntem niste aventuriere: am studiat, am dansat, am ras cu pofta si am iubit.
si avem responsabilitatea de a le spune si celor ce vin ca merita sa traiesti din plin. Avem o singura viata si deci o singura sansa sa stralucim. Va vorbesc din proprie experienta, iar eu, ca persoana ce nu a fost niciodata punctuala, nu am de gand sa ajung la timp nici la cel din urma strigat. Imi pare rau, dar mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat.
Asa ca, Moarte, aseaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si