Farah Zeynep Abdullah a adunat în palmares zeci de roluri în seriale și lung metraje, piese muzicale devenite hituri și numeroase premii care îi certifică talentul artistic și recunoașterea publicului, însă, succesul nu a venit peste noapte. Frumoasa actriță muncește încă din adolescență, deși provine dintr-o familie unită, în care banii nu au fost o problemă.

“Am început să lucrez de la 16 ani. Dar primii mei bani i-am câștigat când aveam 11 ani; am interpretat un cântec pentru o reclamă la o marca de lapte.

După ce am împlinit 16 ani, am vrut să economisesc bani pentru Universitate. Întotdeauna mi-am dorit să fiu pe picioarele mele din toate punctele de vedere. Am fost casier la un supermarket, apoi, după ce am terminat liceul, am lucrat ca ospătar ziua și ca barman, într-un club, noaptea. Pentru mine munca reprezintă adevărate lecții despre viață și mi-am dorit să învăț prin experiențe încă de la o vârstă fragedă. Familia mea mi-a fost sprijin si mi-a respectat dorința de a-mi alege singură calea”, a declarat Farah Zeynep Abdullah.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Farah Zeynep Abdullah s-a născut la Istanbul, într-o familie cu origini mixte. Tatăl său este de origine arabă, iar mama sa de origine bosniacă. A început studiile liceale la Liceul Francez Saint-Michel, din Istanbul însă, încă din primul an s-a transferat în Anglia împreună cu familia. Aici a luat lecții de limbă franceză, teatru, media și fotografie. A fost admisă la Universitatea din Kent, însă și-a suspendat cursurile pentru șansa unei cariere în actorie, odată cu distribuirea în primul său rol, în serialul ”Çok Bir Geçer Zaman ki”.

Și-a finalizat studiile universitare în 2013, fiind licențiată în franceză, drama și studii media.

Farah Zeynep Abdullah este preferată de regizori pentru versatilitatea sa, reușind să îmbine firesc feminitatea cu inocența. Are în palmares zeci
de roluri diverse și este iubită de public și pentru vocea sa unică, având și o carieră muzicală de succes.

Telespectatorii Kanal D o pot urmări pe Farah Zeynep Abdullah în serialul emoționant ”Vinovați de iubire”, în rolul lui İnci, o tânără cu convingeri proprii și un spirit liber, care ascunde o sensibilitate aparte și suferințe greu de vindecat. Aceasta locuiește împreună cu bunicul său Memduh (Attila Sendil) și fratele ei pe care încearcă să îi ajute să își depășească propriile traume din trecut.

Fragilul echilibru al vieții tinerei este zguduit în ziua în care, în urma unui accident, Inci îl întâlnește pe Han, interpretat de Birkan Sokullu, un tânăr al cărui trecut este marcat, și el, de suferințe din trecut. Cei doi se îndrăgostesc, iar povestea lor este una cu totul speciala.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce are de gând să facă Dragoș Dolănescu cu moştenirea lăsată de tatăl lui? Fiul regretatului cântăreț Ion Dolănescu dă cărțile pe față și spune ce planuri are- radioimpuls.ro

Nu ratați serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat de miercuri până vineri, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si