Actrita Natasa Raab, "Coana Chiva" din reclame, a rabufnit: "Mi se face rau cand vad atata prostie! Asta e cancerul nostru, PROSTIA si RAUTATEA gratuita!"

Natasa Raab (65 de ani) e suparata dupa ce o postare de-a ei a fost considerata "comunista".

Petru Luca, vineri 03 august 2018 , 09:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Renumita actrita Natasa Raab (65 de ani), figura marcanta a teatrului craiovean, a devenit celebra in ultimii ani si cu ajutorul reclamei tv in care joaca si in care interpreteaza rolul "Coanei Chiva", o gospodina priceputa la produse lactate. Casatorita de 39 de ani cu doctorul Val Gutul, medic in cadrul serviciului de ambulanta Dolj, Natasa a rabufnit zilele trecute pe pagina ei de Facebook, suparata ca postarea unor imagini din copilarie a declansat etichetarea ei drept "comunista", in opinia unor internauti.

"Am trimis niste amintiri din copilărie şi e treaba celor care nu au avut copilărie şi amestecă lucrurile. Mi se face rau cand vad atata prostie (care e ruda apropiată a rautatii)! Asta e cancerul nostru, PROSTIA si RĂUTATEA gratuită! Ce are copilăria cu Comunismul!?! Doar dacă ne renegam (ceea ce si facem) pe noi spre bucuria duşmanilor! Oare cand o să învăţăm să facem cu adevărat politică si sa nu ne lăsăm dusi de mode sau de val? Chiar nu vedeti ce se întamplă în jur? S-a supărat PLANETA si DUMNEZEU (sau cum vreti sa-l numiti) de atata ENERGIE NEGATIVĂ, PROSTIE si LACOMIE pe care o aruncam din noi.Lasati după voi NU MIZERIE, ci Frumosul CREAŢIEI!!", a reactionat suparata Natasa Raab. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si