Actrita Stela Popescu, jefuita de menajera cantaretei Mirabela Dauer: "Am tratat-o ca pe un membru al familiei"

Stela Popescu a descoperit că a fost jefuită de menajera care a furat şi din casa Mirabelei Dauer, în urmă cu aproape doi ani, actriţa spunând că îi lipsesc mai multe bijuterii şi că incidentul reprezintă pentru ea ”o învăţătură de minte”, pentru a nu mai avea atât de multă încredere în oameni.

Editor: Viorela Precupas duminică 26 iunie 2016 , 21:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”S-a întâmplat acum doi ani, eu am descoperit abia acum. E cea care a furat-o pe Mirabela. N-am ce să spun decât că eu sunt de vină, pentru că nu trebuie să laşi la vedere lucrurile de preţ. Eu nici n-am controlat măcar ”, a declarat Stela Popescu, pentru agenţia de presă News.ro.

Actriţa a spus că, întrucât a descoperit jaful târziu, nu va depune plângere împotriva femeii de

serviciu. ”E plecată în străinătate de un an de zile. Ce să mai depun plângere? A depus Mirabela şi care a vost rezultatul? Niciunul”, a spus actriţa.

Ea a adăugat că în urma jafului îi lipsesc un inel, o pereche de cercei şi un ceas scump şi că, probabil, femeia de serviciu a furat şi alte obiecte, dar nu a descoperit încă.

”Eu nu dau importanţă la lucrurile astea. Mi-a furat o pereche de cercei foarte scumpi, un inel foarte scump şi un cesuleţ foarte scump. Mă rog, mi-o mai fi furat, numai că nu am mai controlat eu. Am un sac de prostioare de astea luate de la Meli Melo şi printre alea ea a ştiut să fure exact ce trebuia”
, a povestit Stela Popescu.


Actriţa a mai spus că nu a încercat să o contacteze pe femeie, care se află în prezent în străinătate. ” Cum să o contactez dacă ea e în străinătate? Probabil că fură şi acolo!”, a spus ea.

Pentru a evita în viitor astfel de incidente, Stela Popescu a spus că nu va mai lăsa la vedere lucrurile de preţ şi le va verifica.

”Nu mai las la vedere lucrurile de preţ, în primul rând, şi verific. Când ai un om străin în casă trebuie să fii atent, pentru că, la sărăcia care ne înconjoară, din păcate, oamenii sunt tentaţi să nu mai fie nici atenţi, nici cinstiţi... Este o învăţătură de minte, să nu mai ai atâta încredere în oameni”, a spus Stela Popescu, recizând că o trata pe femeia de serviciu ca pe un membru al familiei.

”Noi o tratam pe fata asta ca pe o soră, ca pe o persoană din familie. Ei, uite care a fost rezultatul! Multă drăgălăşenie nu e întotdeauna bine venită ”, a explicat actriţa.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si