Actualul prefect de Ilfov a fost numit prefect al municipiului Bucuresti

Guvernul a decis sa-l mute la Bucuresti pe Adrian Petcu, cel care in prezent este prefect al judetului Ilfov. Astfel, Petcu va exercita, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, functia publica de prefect al municipiului Bucuresti. In locul lui Petcu, prefect de Ilfov va fi Marius Cristian Ghincea, informeaza Guvernul.

Author: A.L. vineri 05 mai 2017 , 21:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In iulie anul trecut, presa a relatat ca Adrian Petcu a fost filmat fumand chiar in sediul Prefecturii, de fata cu jandarmii, filmuletul care a surprins incidentul fiind postat pe Facebook, potrivit News.ro.

Adrian Petcu detine, impreuna cu sotia sa, cote parti din trei terenuri intravilane in Sectorul 2 si un teren intravilan in Mogosoaia, toate achizitionate in anul 2004, precum si o casa de 150 mp. in Mogosoaia.

El are si doua autoturisme, VW Golf si BMW X1. In anul 2015, el a vandut un autoturism pentru 7000 de euro.

Petcu are si datorii: un credit la BRD scadent in 2034 de 15.000 de euro si un imprumut de la o persoana fizica, Paula Raluca Soare, scadent in acest an, de 138.500 de euro.

El incasase in precedentul an fiscal urmatoarele venituri: 46.744 lei din salarii, 9.470 lei norma de hrana, 98.223 lei din chirii. Sotia lui obtinuse: 126.056 lei din salariu de la CSM, 8.025 lei din plata cu ora, 47.965 lei din diurna de detasare si 41.376 lei diferente salariale prin titlu executoriu de la Tribunalul Bucuresti, mai transmite News.ro.

Adrian Petcu, in varsta de 43 de ani, a fost numit prefect al judetului Ilfov in urma cu doi ani. Anterior, el a fost, pentru un an, consilier superior in Prefectura Ilfov.

Din anul 1997, cand a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, si pana in anul 2012, el a lucrat la S.C.BALKAN RO TRADE& CONSTRUCTION S.R.L


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si