Acum nu mai este nevoie să pleci din oraș: fii model de videochat în Iași!

Activitatea de model online ofera atat de multe beneficii, incat multe tinere decid sa isi schimbe domiciliul, special pentru a o putea desfasura in cele mai bune conditii.

Author: Mircea Pop luni 17 mai 2021 , 12:05

Acum nu mai este nevoie să pleci din oraș: fii model de videochat în Iași!
Acum nu mai este nevoie să pleci din oraș: fii model de videochat în Iași!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iata o veste buna pentru tine, daca locuiesti in cel mai important oras din Moldova: de acum inainte, nu mai e nevoie sa te muti, ci poti sa faci videochat Iasi, odata cu aparitia Studio20 cu sediul pe Soseaua Sararie.

In acest domeniu, castigurile mari incep sa reprezinte o realitate inca de la inceputul activitatii.

Astfel, fiecare tanara care face videochat in Iasi la Studio20 primeste, in primele trei luni in care lucreaza in domeniu, cate 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele sale online. Daca se adapteaza rapid si reuseste sa castige mai mult in acest interval de timp, bineinteles ca va primi veniturile superioare, nu doar bonusul initial!

Apoi, pe masura ce se familiarizeaza cu domeniul, nici nu mai are nevoie de astfel de premieri, deoarece reuseste sa castige pe cont propriu sume din ce in ce mai consistente. Iata toate bonusurile accesibile unei fete care face videochat in Iasi:

• comisionul de baza de 50%, primit chiar de la inceput, indiferent de orasul sau de tara in care iti desfasori activitatea;

Citeste si: Cât se câștigă pe camera web: o fată din București își împărtășește cifrele reale ale veniturilor sale

• un bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada, incluzand streaming mobil si apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins. In acest fel, timpul tau online este calculat nu doar in functie de orele petrecute in studio, ci cu 5% mai mult, ca rasplata pentru dedicarea pe care o arati fata de munca ta;

• un alt bonus de 5% pentru un comportament online perfect;

• bonus de 5% si pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera ta de chat;

• un al patrulea bonus de 5%, acordat pentru castiguri de peste 15 000 de euro pe perioada. Astfel, cu cat castigi mai mult, cu atat obtii un procent mai mare din incasari, ca o recunoastere a valorii tale;

Citeste si: Cum identifici un studio de videochat de top?

• in fine, se acorda si un bonus de 5% pentru parteneriat pe termen lung, care se plateste in iunie fiecare an pentru anul precedent. Astfel, in iunie 2021, acest bonus le este acordat tuturor modelelor din studioul de videochat din Iasi, pentru activitatea desfasurata de ele intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2020.

Pentru fetele serioase, sigure pe sine, cu un aspect fizic placut si cu o buna cunoastere a limbii engleze la nivel de conversatie, sumele mari de bani incep sa vina la numai 2-6 saptamani dupa perioada initiala de training. Daca mai ai de lucrat la unele aspecte, dar esti dispusa sa asculti sfaturile primite si sa le transpui in practica, poti ajunge la rezultatele dorite intr-o perioada de 2, maximum 3 luni.

Citeste si: Vrei un venit suplimentar? Descoperă 5 meserii care se pretează unui job part-time

Acest succes rapid se explica prin faptul ca la un studio de videochat Iasi exista un mare numar de persoane care se afla acolo special pentru a te ajuta. Trainerii iti vor dezvalui toate secretele site-urilor pe care urmeaza sa iti desfasori activitatea. Vei fi ajutata sa te perfectionezi in cunoasterea limbii engleze, in acumularea unor cunostinte de cultura generala si in insusirea artei unui machiaj perfect. In aceste conditii, poti fi sigura de reusita! Ramane doar sa faci primul pas: viziteaza Studio20 si vei deveni model de videochat cu acte in regula!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si