Cu siguranță ați simțit faptul că reclamele de la televizor sau de pe internet vă atrag într-o reprezentanță pentru a vedea și testa cele mai noi modele de autoturisme. Dar, cu toate acestea, este o mașină nouă potrivită pentru nevoile dumneavoastră? Desigur că este extrem de plăcut acel moment în care plecați cu o mașină nou nouță dintr-o reprezentanță, însă, pentru foarte multe persoane, o mașini la mâna a doua poate reprezenta o soluție excelentă din toate punctele de vedere.

Există multe motive pentru a cumpăra un autoturism second hand, de departe cel mai important avantaj, fiind reprezentat de prețul de achiziție. Cumpărarea unei mașini second hand vă poate economisi bani, vă poate oferi aceeași satisfacție ca o mașină nouă și vă poate oferi transport de calitate pentru mulți ani.

Există posibilitatea de a comanda masini second hand foarte bune și foarte fiabile, mașini la mâna a doua comparabile de la egal la egal cu autoturismele noi și cu zero kilometri.

Achiziționarea unui autoturism second hand poate reprezenta și o opțiune prietenoasă cu mediul înconjurător. Aproape un sfert din dioxidul de carbon produs de o mașină în timpul ciclului său de viață are loc în timpul producției și al transportului inițial. Cumpărarea unei mașini second hand reduce în medie emisia de dioxid de carbon. De asemenea, este de menționat și faptul că, mașinile second hand au un impact mai mic asupra mediului decât mașinile hibride sau chiar electrice mai noi.

Autovehiculele hibride și electrice folosesc baterii litiu-ion, plumb-acid sau nichel-hidrură metalică, care au un impact mult mai mare asupra mediului înconjurător decât o mașină second hand, din cauza deșeurilor toxice lăsate în urmă tocmai din cauza acelor baterii.

Citeste si: Se schimbă codul rutier. Șoferii agresivi în trafic vor fi sancționați dur

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În momentul în care achiziționăm un autoturism nou, suntem obligați să plătim sume importante de bani pentru tot felul de opționale. Astfel de opționale pot fi disponibile la un preț mult mai avantajos în cazul unei mașini rulate. În plus, aveți posibilitatea de a adăuga personal diverse opționale în funcție de propriile nevoi sau dorințe, ceea ce înseamnă că, veți ieși per total, cu un set de cheltuieli mult mai avantajoase în cazul unei mașini second hand.

În ceea ce privește deprecierea, mașinile își pierd din valoare cu fiecare lună și pe măsură ce numărul de km crește, dar cea mai abruptă scădere are loc imediat ce autoturismul a ieșit pe poarta fabricii. În plus, toate mașinile noi își vor pierde din valoare o suma considerabilă încă din primul an. În ceea ce privește o mașină second hand, pe măsură ce trece timpul, rata de depreciere este din ce în ce mai scăzută. Există, de asemenea, mai puțină depreciere mentală, ceea ce înseamnă că, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prima zgârietură apărută în parcare.

Citeste si: Un motociclist de 20 de ani a murit în Pasajul Unirii din Capitală

În momentul în care doriți achiziționarea unui autoturism second hand, este important să alegeți un dealer de încredere. De exemplu, puteți apela la profesioniștii de la Auto-leasing.ro, deoarece aici găsiți autoturisme bine întreținute și cu km reali, fiind disponibile la preturi corecte, indiferent că sunteți în căutarea unui autoturism mic

de oraș sau căutați o mașină mare de familie ori chiar pentru

offroad. În plus, prin intermediul profesioniștilor de la Auto-leasing.ro, aveți posibilitatea de a alege chiar dumneavoastră un autoturism second hand din străinătate, autoturism pe care aceștia îl pot aduce special pentru dumneavoastră.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Atunci când discutăm despre achiziționarea unor autoturisme second hand, în special dacă apelăm la o sursă de încredere, poate exista și posibilitatea de a opta pentru servicii de leasing auto. Cei de la Auto-leasing.ro oferă atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, posibilitatea de a intra în posesia unei mașini second hand, prin programe de leasing. La Auto-leasing.ro pentru serviciile de leasing auto avem parteneri precum Tiriac Leasing, BCR Leasing, Unicredit Leasing, Impuls Leasing și mulți alții. Astfel, în funcție de posibilități și condițiile menționate în contract, o achiziție prin leasing se poate face cu un avans cuprins intre 10 și 60%, perioada fiind cuprinsă între 2 și până la 5 ani. Tot cei de la Auto-leasing.ro vă oferă pachete complete de servicii, astfel încât dumneavoastră să puteți sta fără griji, fiind asigurate numerele provizorii, asigurare RCA, programare în cadrul RAR, dar și tot ce înseamnă relaționarea cu firma de leasing aleasă.

Citeste si: Asigurare casco auto- protejează-ți mașina de posibile evenimente neplăcute

Acestea fiind spuse, în cazul în care vă numărați printre acele persoane care sunt în căutarea unei soluții optime pentru a intra în posesia unui autoturism second hand, trebuie să știți că este esențial să căutați în primul rand un dealer serios și de încredere, iar după aceea să căutați mașina care vi se potrivite și mașina pe care vi-o puteți permite fără un efort financiar care să vă afecteze viață de zi cu zi. Apelând la cei de la Auto-leasing.ro puteți încheia cea mai bună afacere, fie că veți opta pentru achiziționarea unui autoturism cu banii jos, fie că veți opta pentru serviciile de leasing auto foarte avantajoase care vă sunt puse la dispoziție. Toate detaliile de care aveți nevoie vă sunt puse la dispoziție la un click distanță, astfel că, sunteți invitați să accesați Auto-leasing.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si