Inregistrarea audio in care Cristian Pomohaci i-ar fi cerut unui tanar sa-i arate "ciocanul" si i-ar fi propus intalniri fierbinti nu este singura problema a preotului-cantaret. Dupa izbucnirea acestui scandal, multe voci spun ca preferintele sexuale ale protagonistului nostru nu erau un secret pentru colegii lui de breasla si nici pentru apropiatii lui. Mai mult decat atat, un alt preot sustine ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Pomohaci, iar un tanar afirma ca Pomohaci i-ar fi propus sa faca sex in trei contra cost.

In paralel cu dezvaluirile socante din mass-media, preotul este cercetat penal pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor. Parchetul General a preluat dosarul dupa ce initial a fost deschis de Parchetul Tribunalului Targu Mures.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Foarte multe fete bisericesti sunt revoltate de acest caz care zguduie din temelii imaginea Bisericii Ortodoxe Romane. Cativa slujitori ai lui Dumnezeu ne-au declarat, sub protectia anonimatului, ca cel mai bine ar fi ca Pomohaci sa dispara din peisajul public.

" E o rusine la adresa credintei si o pata pe obrazul bisericii. Ar trebui sa se retraga si din viata publica si sa nu mai auzim acest nume.

Sa raspunda in fata legii, si chiar daca va fi achitat, sa plece, sa se izoleze in munti pentru ca a batjocorit sutana si tot ce inseamna ea", a spus parintele M.S. din Capitala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si