Cristian Pomohaci a ajuns „vedeta zilei” dupa ce in presa au aparut diversi tineri care sustin ca ar fi intretinut relatii sexuale cu preotul-cantaret. Omul bisericii nu este insa la primul scandal in care este implicat.
In 2011, o ancheta a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Vaslui a scos la iveala faptul ca doua surori, una de 13 si alta de 7 ani, au fost agresate de tatal lor, dupa „povetele” parintelui Pomohaci.

Preotul a respins categoric acuzatiile, insa scandalul a ajuns in presa locala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Doua fetite, una de 13 si una de 7 ani, au ajuns luna trecuta la CPRU-CANE Barlad, dupa ce au apelat specialistii la Telefonul Copilului, acuzand ca tatal lor le bate serios. Ancheta inceputa cu reprezentantii DGASPC Vaslui a scos la iveala ca tatal acestora, inspector la o banca, le batea pe fetite, dupa ce a inceput sa frecventeze o biserica din satul Mosuni, judetul Mures, unde familia barladeanului spune ca preotul Cristian Pomohaci ii invata pe enoriasi ca „bataia e rupta din rai”, iar acestia inteleg ca trebuie sa-si bata copiii ca sa ii educe! Barladeanul nostru l-ar fi ascultat pe mentorul lui spiritual

si astfel ar fi ajuns sa se desparta de sotie si sa-si maltrateze fetele. „Sesizarea a fost facuta din partea fetitei de 13 ani, acum cateva saptamani, la Telefonul Copilului. Fetita spunea ca tatal lor le bate, ca si pe mama lor. Nu existau semne fizice ale agresiunii in acel moment, dar din relatarile minorei si ale sorei sale, reiese ca erau batute cu certitudine de tata. Atat cele doua fete cat si tatal agresor au fost inclusi intr-un program de consiliere psihologica ce se desfasoara la CPRU – CANE Barlad”, a precizat Irina Campeanu, purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui.
Specialistii in recuperarea copiilor agresati fizic si psihic de la CPRU –CANE sustin ca micutele si mama lor s-a separat de tatal agresor. Acesta a inceput sa fie extrem de agresiv cu familia sa dupa ce, conform celor spuse de mama si fiice, ar fi inceput sa frecventeze Biserica Mosuni, unde paroh este preotul-cantaret Cristian Pomohaci”
, scria publicatia Vremea Noua in 2011.

Si atunci, ca si acum, cea care i-a luat apararea lui Pomohaci a fost Mariana Mirea, omul de incredere a preotului. „Nu poate fi nici o legatura cu parintele Pomohaci. La Biserica la Mosuni, sunt mii de oameni care vin si parintele nu are cum sa-i cunoasca pe toti, pe fiecare in parte si nu poate sa dea socoteala pentru actiunile fiecarui enorias”, a declarat Mariana Mirea pentru sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si