Acuzații extrem de grave! O femeie din Slatina, tratată greșit de cancer. Brațul drept i-a rămas paralizat

O femeie din Slatina spune ca este victima unui caz de malpraxis si a depus plangere penala. Ea cere de la 3 medici daune morale de 150 de mii de euro si ii acuza ca au tratat-o gresit de cancer, iar bratul drept i-a ramas paralizat.

M. P., joi 17 ianuarie 2019 , 13:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pacienta spune ca a aflat abia ulterior de la un spital din Spania ca nici macar nu a avut teribila boala.

In 2014 s-a dus la doctor alarmata de o durere la umarul drept si stiind ca a avut o tumora la san in urma cu 20 de ani. Medicul i-ar fi spus ca boala recidivat si ca trebuie sa inceapa imediat tratamentul cu citostatice. Doctorii au trimis-o la Institutul de Oncologie din Bucuresti.

Silvia Gradinaru: M-am dus la chirugie toracala. a vazut si dumnealui tomograful. A mai chemat si o alta colega si au constatat ca nu exista nicio recidiva in acest tomograf.

Specialistii i-au recomandat totusi o alta investigatie iar femeia s-a intors acasa.

Silvia Gradinaru: Si am venit la slatina la doctorita oncolog domnisoara doctor Bostina sa-mi faca un dosar prin casa de sanatate sa fac acest pet ct. domnisoara a spus ca nu-mi face acest pet ct. i-am spus ce spune bucurestiul ca nu vede nicio recidiva si a zis nu, va dau trimitere la craiova.

Silvia Gradinaru a urmat sedinte de radioterapie. I s-au administrat citostatice si i-a cazut parul.

Cristina Vodita, doctor radiolog SJU Slatina. Noi toti am lucrat impreuna ca sa facem bine acestei doamne. Imi pare rau ca a avut reactii adverse la tratament

Acum femeia nu-si mai putea folosi bratul drept, iar durerile nu o lasa sa doarma.

Silvia Gradinaru: Aceasta mana e moarta. e ca si cum ai lega o greutate de corp...si eu o port cu mine. Nu pot sa ma inbrac sa ies afara. nu pot sa imi iau din frigider sa maninc daca sunt oalele mai mari. trebuie sa aiba grija cineva de mine continuu.

Mihaela Bostina, doctor oncolog SJU Slatina: Pana la urma a fost un diagnostic gresit? eu consider ca nu. femeia are de suferit acum! eu stiu. nu s-a dorit nimeni. acestea sunt reactii care apar.

Doctorul de la Craiova nu a oferit un punct de vedere. Pentru ca si-a pierdut increderea in sistemul de sanatate romanesc, Silvia Gradinaru a plecat sa se trateze in Spania. Acolo mare i-a fost mirarea sa afle ca...nu sufera de cancer.

Silvia Gradinaru. Nu a existat cancerul si nu trebuia sa mi se faca tratament. nu exista boala oncologica.

In urma sedintelor de radioterapie, pacienta s-a ales cu o necroza si o arsura la umarul drept, pe care si-a tratat-o in Spania. Acum, femeia isi cauta dreptatea.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si