Adaposturi de animale de sute de mii de euro, batjocorite de functionari nepasatori. Imagini halucinante la adapostul public Tulcea

Rubrica Salvam suflete continua sa va arata adevarata fata a Romaniei. ##VIDEO19647##

luni 22 august 2016 , 19:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Rubrica Salvam suflete continua sa va arata adevarata fata a Romaniei. Adaposturile publice sunt finantate cu bani grei de primarii iar in realitate acolo domneste indiferenta si haosul. De data asta am ajuns la Tulcea. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional
Bine v-am gasit din nou la rubrica Salvam Suflete! Asezati-va comod caci ceea ce veti vedea, sigur va va pune rabdarea la incercare.
De data asta am ajuns in Tulcea! Alt oras, alt adapost public, alta retea de gestionare a banului public pe suferinta animalelor. Sa incepem!
Inca de la intrare incep sa apara neregulile. Imaginile care urmeaza  sunt dovada neglijentei totale platita din banii cetatenilor.
Uitati ce se intampla in adapostul public Tulcea! Se imperecheaza cainii aici. Deci, asa ceva nu credeam ca o sa vad vreodata.
Cee ce vedeti incalca orice etica referitoare la gestionarea cainilor fara stapan. Tocmai in locul unde cainii ar trebui sterilizati, ei sunt lasati sa se inmulteasca in voie. Iata ce reguli se incalca!
1)  "Operatorul Serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fara stapân din Municipiul Tulcea
are obligatia sa sterilizeze câinii de rasa comuna sau metisi pe care îi detine în adapostul public"
2)     Animalele vor fi
separate pe urmatoarele criterii:
a)stare de sanatate;
b)vârsta;
c)sex;
d)grad de agresivitate.
Mergem mai departe si observam ca niciunul dintre cei 64 de caini din acest adapost nu este inregistrat conform legii iar pe usile tarcurilor nu este niciun numar. Cu alte cuvinte la momentul sosirii noastre acesti caini nu existau in actele societatii!
In hala acoperita cu metal am gasit caini dormind in propria mizerie intr-o caldura de nedescris.
Alte doua nereguli pe care nimeni nu le baga in seama.
Intre timp apare si medicul veterinar al adapostului,  chemat de unul dintre ingrijitori.
Bine ca am venit noi de la Bucuresti sa va spunem ce aveti in ograda, domnule veterinar! Iata alta neregula!
Vazand ca nu poate sa ne pacaleasca, veterinarul arunca pisica pe ingrijitor.
Dar nici acum nu tine smecheria!
Desi sunt platiti din bani publici, cei care ar trebui sa isi faca treaba arunca vina in ograda vecinului.

Adaposturile publice sunt finantate cu bani grei de primarii iar in realitate acolo domneste indiferenta si haosul. De data asta am ajuns la Tulcea.

Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.Bine v-am gasit din nou la rubrica Salvam Suflete! Asezati-va comod caci ceea ce veti vedea, sigur va va pune rabdarea la incercare. De data asta am ajuns in Tulcea! Alt oras, alt adapost public, alta retea de gestionare a banului public pe suferinta animalelor. Sa incepem!

Inca de la intrare incep sa apara neregulile. Imaginile care urmeaza  sunt dovada neglijentei totale platita din banii cetatenilor.Uitati ce se intampla in adapostul public Tulcea! Se imperecheaza cainii aici. Deci, asa ceva nu credeam ca o sa vad vreodata.

Cee ce vedeti incalca orice etica referitoare la gestionarea cainilor fara stapan. Tocmai in locul unde cainii ar trebui sterilizati, ei sunt lasati sa se inmulteasca in voie. Iata ce reguli se incalca!

1)  "Operatorul Serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fara stapân din Municipiul Tulcea are obligatia sa sterilizeze câinii de rasa comuna sau metisi pe care îi detine în adapostul public"

2)     Animalele vor fi separate pe urmatoarele criterii:a)stare de sanatate;b)vârsta; c)sex; d)grad de agresivitate.Mergem mai departe si observam ca niciunul dintre cei 64 de caini din acest adapost nu este inregistrat conform legii iar pe usile tarcurilor nu este niciun numar. Cu alte cuvinte la momentul sosirii noastre acesti caini nu existau in actele societatii! 

In hala acoperita cu metal am gasit caini dormind in propria mizerie intr-o caldura de nedescris. Alte doua nereguli pe care nimeni nu le baga in seama.Intre timp apare si medicul veterinar al adapostului,  chemat de unul dintre ingrijitori.

Bine ca am venit noi de la Bucuresti sa va spunem ce aveti in ograda, domnule veterinar! Iata alta neregula!Vazand ca nu poate sa ne pacaleasca, veterinarul arunca pisica pe ingrijitor. Dar nici acum nu tine smecheria!Desi sunt platiti din bani publici, cei care ar trebui sa isi faca treaba arunca vina in ograda vecinului. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una... Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cine i-a cucerit inima carismaticului Ahmet Kayakesen!
spotmedia.ro
În „locuințele pentru tineri” cu chirii modice din centrul Capitalei stau (foști)... În „locuințele pentru tineri” cu chirii modice din centrul Capitalei stau (foști) angajați ai Primăriei Sectorului 1, cu salarii de peste 5.000 de lei
spotmedia.ro
Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților... Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților din cele 7 primării din Capitală. Unde se duc cei mai mulți bani
b1.ro
Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO) Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)
infoactual.ro
Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o
infoactual.ro
12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta 12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si