Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

Datele arată că adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară.

Author: Matei Vaihan duminică 07 aprilie 2019 , 10:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

E clar că adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară. Celebra creatoare de modă, care a decedat pe 28 martie, la 82 de ani, într-un azil de bătrâni, a fost cel mai important nume în domeniu pe piaţa românească, în ultimii 50 de ani. La 30 de ani, în 1966, Zina a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.( citeşte adevărul despre mormântul Zinei Dumitrescu)

Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară. Zina a lansat mai multe manechine celebre

În 1972 s-a inaugurat sediul de pe Calea Victoriei, o clădire construită special pentru a fi casă de modă. „Avea sală de prezentare, cu show room alături, etajele doi, trei, patru, cinci, sunt cu atelierele de creație, la etajul șase conducerea, iar la șapte birourile personalului administrativ”, a dezvăluit, la un moment dat, Zina Dumitrescu. Pe lângă colecţii, Zina a lansat şi manechine care au devenit celebre precum Janine, Romanița Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică sau Melek Amet. 

Citeste si: Informația momentului pentru toți românii. Marius Budăi a anunțat ce se întâmplă cu vârsta de pensionare- kanald.ro

Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro

Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară. Pierderile sunt de peste 600.000 de euro

În prezent, adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară. După Revoluţie, Zina a înfiinţat firma “SCM Casa de Modă Venus”, însă  ultimii 13 ani fiscali, din 2005 şi până în 2017, au fost un eşec, înregistrându-se profit doar în 3 ani, 2007, 2008, 2012. Un bilanţ al acestei perioade arată că firma a bifat o pierdere totală de 2.302.567 de lei, adică aproximativ 550.000 de euro. Cum, la finalul lui 2017, datoriile Casei de Modă Venus erau de 296.052 lei (65.000 euro), reiese că gaura financiară totală este de peste 600.000 de euro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si