Normal, cea de-a doua încarcerare a lui Cristi Borcea a căzut ca un trăsnet pe capul Valentinei Pelinel, cu atât mai mult cu cât soțul ei a fost închis cu doar câteva zile înainte.

Citeste si: Cristi Borcea şi-a tras plajă de fiţe la Olimp! Vrea să facă şi un centru SPA la malul Mării Negre! FOTO

Citeste si: Nepoata cântăreaţă a lui Cristi Borcea şi-a prezentat videoclipul de debut! Frumoasa Tinna Latina a devenit marcă înregistrată! VIDEO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Războiul dintre Valentina Pelinel și Alina Vidican îl arde la buzunare pe Cristi Borcea! Dezvăluiri exclusive

Perioada de la începutul încarcerării fostului acționar de la Dinamo București a fost una complicată, susțin sursele noastre. ”Cristi Borcea a lucrat din greu, la Chiajna. Mă rog, nu se spetea cu sapa, dar a lucrat în rând cu ceilalți. E un tip foarte mișto, are umor și chiar te distrezi cu el. Dar, atunci când a început munca, era negru de supărare, mormăia că trebuia să fie acasă, nu să fie în câmp, la muncă”, ne-a spus unul dintre deținuții care până de curând, au fost închiși la Penitenciarul Jilava și care, de câteva zile, a fost eliberat.

Apoi, ne-a mai spus sursa noastră, Cristi Borcea a rămas ”pe penitenciar”. ”E mai ușor să muncești la penitenciar. Acum, de fapt, am înțeles că nici nu mai muncește, știe că nu are rost să se spetească. El, oricum, trăiește ca un rege acolo, nu are probleme, e superrespectat de toată lumea”, ne-a mai spus sursa citată. Iar fostul coleg de penitenciar al lui Cristi Borcea ne-a explicat ce face, toată ziulica, fostul acționar al echipei Dinamo București.

”Când sunt meciuri, se uită la ele, se mai enervează când vede cum joacă Dinamo. Dar, dacă nu e fotbal la TV, joacă table. Și, vă zic sincer, e campionul pușcăriei, rupe la table. Am jucat și eu cu el, m-a bătut, are un noroc și la zaruri de nu se poate explica”, ne-a mai spus sursa noastră.

Mai mult dect atât, Cristi Borcea, susține amicul acestuia, este unul dintre norocoșii Penitenciarului Jilava. ”Valentina Pelinel îl vizitează tot timpul când are voie. Nu cred că a ratat Valentina vreo vizită. Îi aduce tot felul de delicatese, trabucuri... Cristi Borcea este un fericit, are moralul bun acum, mai ales că știe că nu va mai sta mult acum închis. Iar după câte o partidă de table în care îi pune la colț, când le dă vreo umilință celor care mai joacă cu el, își aprinde câte un trabuc, și ironic, se oferă să le predea jocul...” , ne-a mai spus, în exclusivitate, sursa noastră.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

Cristi Borcea, îndrăgostit până peste cap de Valentina Pelinel

La ieşirea din puşcărie, omul de afaceri a susţinut că Valentina este singură femeie care îl interesează! “O ador, este îngerul meu! În toţi anii în care am fost închis, mi-a fost aproape la greu şi nu m-a părăsit nici măcar un moment! Am trăit împreună clipe grele şi complicate, dar niciodată, ea nu a dat înapoi! Mi-a demonstrat că mă iubeşte cu adevărat! Aşa cum de altfel, o iubesc şi eu pe ea! Este totul pentru mine! Veţi vedea că de acum înainte nimeni şi nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Cristi Borcea, apoi, a fost practic nedespărţit de Valentina Pelinel.

De altfel, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au decis să devină şi oficial un cuplu, cei doi spunând un “Da” hotărât în faţă ofiţerului Stării Civile. După ce au semnat actele, cei doi proaspăt însurăţei s-au îndreptat spre un local de lux din Nordul Capitalei, extrem de discret, şi, alături de prietenii lor apropiaţi, au petrecut până dimineaţă… Apoi, la o lună după, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au chefuit la Budapesta, cei doi căsătorindu-se religios acolo şi au avut o petrecere fabuloasă în Capitală Ungariei. După încarcerarea lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a născut gemenii cuplului, cei doi micuți alăturându-se primului lor copil, Milan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si