Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu: designerul consumase cocaină!

Ce a relevat testul rapid după moartea lui Răzvan Ciobanu: consumase cocaină!

R.L., marți 07 mai 2019 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Răzvan Ciobanu a fost testat post-mortem cu un aparat performant pentru a se stabili dacă designerul consumase stupefiante înainte de accidentul în care a murit în a doua zi de Paște.

În saliva lui Răzvan Ciobanu, recoltată post-mortem, a fost descoperită cocaină

Înainte de testele de laborator, făcute din sângele prelevat de la Răzvan Ciobanu, saliva creatorului de modă a fost testată rapid cu un aparat performant aflat atât în dotarea polițiștilor rutieri, dar și a ofițerilor de la crimă organizată.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Răzvan Ciobanu consumase cocaină. Această substanță a fost detectată de testul rapid pentru stupefiante. Aceste rezultate trebuie comparate apoi cu rezultatele făcute de legiști, în laborator.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica! Afaceristul face parte din secta ”Născuților -Vii”

 

 

”E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy și canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența cocainei. Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge", au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

 

Testele rapide nu sunt acceptate în instanță ca probe la dosar decât dacă sunt confirmate de testele de laborator, mai scrie sursa citată.

Citeste si: Un miner de la Lupeni a suferit arsuri grave, după ce a lucrat la un transformator şi a generat un arc electric

”De regulă, rezultatul testului rapid antidrog la care a fost supus și Răzvan Ciobanu se regăsește în analiza complexă de sânge”, au mai declarat surse din cadrul anchetei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si