Adevărul despre moartea tinerei insarcinate, care a fost plimbata prin patru spitale! Medicii legişti au terminat necropsia
Actual

Adevărul despre moartea tinerei insarcinate, care a fost plimbata prin patru spitale! Medicii legişti au terminat necropsia

13 ian 2018

Cazul tinerei din Roman, care era însărcinată şi a murit după ce a fost plimbată prin patru spitale, a şocat o ţară întreagă. Acum, medicii legişti au terminat necropsia şi au stabilit cauza decesului.

Astfel, raportul medico-legal preliminar a confirmat faptul că decesul  a fost provocat de o infecţie generalizată. Mai exact, se pare că tânăra de 27 de ani a murit din două cauze: un edem cerebral şi un sindrom de condensare pulmonară. Cel din urmă, cred doctorii, a fost cauzat probabil de o pneumonie bilaterală, scrie wowbiz.ro.
 
Acum, urmează ca medicii să facă examene mai complexe, ale căror rezultate se vor afla în săptămânile următoare.

Citeste si: Clipe grele pentru Dan Ciotoi: "Am cancer"

Citeste si: Mama disperata, injunghiata in inima in tatal fetitei sale! Sunt ultimele clipe cu fetita ei: "Fata a fost abuzata, se dezbraca si se uita la filme porno cu ea in brate"

Citeste si: Un tata este acuzat ca are o relatie cu fiica lui, de 11 ani. Mama micutei a fugit de acasa cu mai multi barbati: "Nu este fiica lui"

 

 
Tânăra de 27 de ani a decedat în urmă cu două zile după ce, în urmă cu o săptămână a mers cu dureri la spitalul din Roman. Din păcate, însă, ea a fost plimbată prin patru unităţi medicale, iar în cele din urmă a murit la Spitalul de Boli Infecţioase.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook