Legistii din Iasi s-au crucit cand i-au facut autopsia Georgianei, tanara gravida lasata sa moara cu zile
Actual

Legistii din Iasi s-au crucit cand i-au facut autopsia Georgianei, tanara gravida lasata sa moara cu zile

A.S.
12 ian 2018

Aseara, medicii de la Institutul de Medicina Legala din Iasi au finalizat necropsia in cazul gravidei care a decedat dupa ce a stat doua zile in Spitalul Municipal Roman si a fost transferata la Iasi cand era in coma profunda, cu infectie generalizata.

Georgiana Cimpoi avea 27 de ani si a murit in triajul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce fusese consultata de medicii de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iasi si Spitalul "Prof. Dr. Nicolae Oblu" (Neurochirurgie) din Iasi.

Citeste si: Fiul lui Steve Irwin, "Vanatorul de crocodili", operat de urgenta! "Am vrut ca tata sa fie mandru de mine!"

Conform raportului medico-legal preliminar, decesul s-a datorat unui sindrom de condensare pulmonara si edem cerebral. In acest caz este clar vorba de malpraxis. Dupa cum au spus medicii legisti din Iasi, procesul de condensare s-a datorat, probabil, unei pneumonii bilaterale, dar asta se va stabili in urma unor examene complexe care vor fi facute la IML.

Citeste si: Sotul Cristinei Manea, tanara mama care a murit de cancer, acuzat ca a parasit-o in spital! Mesajul sfasietor al barbatului

Cum de nu si-au dat seama medicii de la Spitalul Municipal Roman ca tanara are pneumonie bilaterala? Edemul cerebral depistat la examenul Computer Tomograf la spitalul din Roman a fost ignorat de doctori, probabil pentru ca era discret, dupa cum a sustinut managerul, medicul ortoped Maria Andrici.

Sursa: bzi

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook