Adevărul despre mormântul Zinei Dumitrescu! Imagini cu locul de veci de la Bellu pe care creatoarea l-a cumpărat acum 25 de ani

Fiul Zinei Dumitrescu a incinerat-o pe mama sa, în timp ce locul de veci cumpărat de aceasta în urmă cu 25 de ani a rămas gol.

Author: Radu Constantin Calin Perian luni 01 aprilie 2019 , 22:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Decizia lui Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, de a incinera corpul neînsuflețit al mamei sale, a surprins pe toată lumea. S-a spus chiar că acesta a vândut locul de veci, probabil din dorița de a face rost de bani rapid.

Reporterii a mers la cimitirul Bellu pentru a vedea ce s-a întâmplat cu locul de veci al Zinei Dumitrescu.

În ziua în care Mama Zina ar fi trebuit să fie înmormântată așa cum și-a dorit (Cătălin Botezatu spunea că aceasta ar fi vrut o prezentare de modă, ca la funerariile celebrei Coco Chanel), aleea unde se află locul de veci al acesteia era pustie. La fel și mormântul, situat chiar lângă cel al Paulei Iacob – acesta a rămas disponibil, ceea ce este o raritate în Ciomitirul Bellu. Printre angajații cu care am stat de vorbă, nimeni nu știa dacă locul de veci mai aparține familiei Zinei sau a fost înstrăinat.

Nici Ion Casian, omul care a îngrijit-o pe Zina la casa de bătrâni nu știe mai mult. În 2016, acesta a plătit datoriile acumulate în ultimii 16 ani de către fiul Zinei către Administrația Cimitirelor, însă în acest moment nu mai are alte informații.

Ion Casian: "Nu știu ce va face fiul doamnei Zina"

”Doamna Zina are locul acela gol la Bellu, chiar lângă Paula Iacob, însă mai multe detalii nu știu. La fel, nu știu nici ce va face fiul doamnei Zina cu urna. La 10 zile de la incinerare, el va trebui să ridice urna, însă doar el știe ce se va întâmpla mai departe”, ne-a declarat Ion Casian. 

Citeste si: Am aflat de ce era supărat băiatul Zinei Dumitrescu pe mama lui! Detalii care explică totul, diseară, la Știrile Kanal D de la ora 19:00

Un loc ”bun” la Cimitirul Bellu, așa cum este cel al Zinei Dumitrescu poate ajunge la peste 10.000 euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si