Decizie șocantă a fiului Zinei Dumitrescu. Ce s-a întâmplat cu cenușa mamei lui după ce aceasta a fost incinerată

Fiul Zinei Dumitrescu i-a înfuriat încă o dată pe apropiații creatoarei de modă. Ce a făcut bărbatul cu cenușa femeii.

C.D., luni 01 aprilie 2019 , 10:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Catălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, a trecut peste ultima dorință a mamei lui, aceea de a o îngropa creștinește, și a incinerat-o. După ce i-a surprins pe toți apropiații cu această decizie, bărbatul a făcut un alt lucru de neînțeles, a lăsat urna de cenușă la crematoriu, nefăcând cerere să o ridice până în prezent.

Citeste si: Fiica lui Liviu Dragnea s-a mutat în SUA cu iubitul? Alex Mațaev locuiește de un an la Los Angeles și se pozează cu Alexandra

Procedura de a ridica cenușa durează aproximativ 2-3 zile, însă această procedură se demarează numai după depunerea unei cereri care se face, de obicei, imediat după incinerare. Momentan, fiul creatoarei de modă nu a depus nicio cerere, iar cenușa mamei sale se află în continuare la crematoriul Vitan-Bârzești.

Intervalul de timp în care poate fi ridicată cenușa se întinde pe o perioadă de un an, timp suficient pentru ca fiul mamei Zina să revendice cenușa, însă simplul fapt că bărbatul a amânat să facă asta îi înfurie pe cei dragi, care îl acuză de nepăsare și neglijență.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Petre Roman, adevarul dupa 14 ani de la divortul de Mioara Roman! "Ati... Petre Roman, adevarul dupa 14 ani de la divortul de Mioara Roman! "Ati divortat pentru Silvia Chifiriuc?" Politicianul, invitat la "40 de intrebari cu Denise Rifai"
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si