Băiatul cântăreţului Nelu Ploieşteanu, Mihăiţă, a murit, în urmă cu nouă luni. Familia artistului este încă îngenuncheată de durere, mai ales că băiatul era singurul fiu, pe lângă alte patru fete. Mihăiţă era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică.

Copilul de 32 de ani al lui Nelu Ploieşteanu era dependent de părinţii săi. Mihăiţă a rămas imobilizat la pat în urma unui vaccin făcut în copilărie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. După vaccin, medicii le-au dat părinţilor vestea cumplită: că băiatul lor nu se va mai face bine vreodată şi că va trebui îngrijit ca un bebeluş. Suferea de tetrapareză spastică.

" Mihăiţă a venit pe lume perfect sănătos,

dar un banal vaccin i-a cauzat suferinţa. De la vârstă de două luni are tetrapareză spastică şi encefalopatie. N-am vrut să-l operăm, pentru că puteam să-l pierdem. La noi în casă nu se foloseşte cuvântul handicap. Când eu nu sunt acasă, băiatul nu mai vrea să mănânce, nu mai vrea să bea ceai. Dar eu nu prea plec de acasă. Vara plecăm la munte, din aprilie şi până în octombrie.
De 26 de ani dorm cu el. Îl iau în braţe, iar el se simte în siguranţă. Dacă Dumnezeu mi-a dat crucea asta, o duc, ce pot să fac?! Îi ascultă pe Guţă, pe Salam, e manelist convins
", a mărturisit în 2013 soţia lui Nelu Ploieşteanu

În pofida durerii, marele artist continuă să practice meseria pe care o iubeşte. Cântăreţ cu state vechi, acesta reuşeşte să-şi mascheze sentimentele şi face atmosferă la fiecare concert, dar grijile şi nopţile nedormite se observă totuşi pe chipul lui. 

Recent, maestrul a cântat la redeschiderea unui restaurant românesc celebru, iar publicul a fost în exataz. Ca întotdeauna, în jurul lui Nelu Ploieşteanu s-au încins hore, iar când a interpretat piesa "Vagabontul vieţii mele", bărbaţii prezenţi la spectacol au fost cuprinşi de nostalgie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si