Legistii au stabilit ca tanarul imobilizat la pat de-o viata a murit din cauza unui stop cardio-respirator, insa Elena Ploiesteanu ii arata cu degetul pe medici si spune ca ei sunt de vina ca baiatul a murit.
 
"Ce sa va spun? Dupa ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihaita o sa spun tot ce am pe suflet, ce s-a intamplat cu copilul meu in spital.
Nu a fost tratat cum trebuie. De la o simpla raceala l-am adus in cosciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Eu stiu mai bine tot ce s-a intamplat cu copilul meu! O luna am stat internata cu el. Copilul meu m-am dus cu el in brate, nu era in stare grav, avea 3500 de leucocite, si am ajuns cu el la 200 000 de leucocite. Aceasta doamna doctor nu i-a facut tratamentul care era benefic pentru copilul meu"
, a spus Elena, fosta sotie a lui Nelu Ploiesteanu.
 
"Am sunat la trei spitale, am fost refuzata. Copilul meu trebuia sa fie internat la terapie, monitorizat. Trebuia sa fie la aparate, sa i se vada pulsul, oxigenul, sa i se faca analize. L-a adus in ultima faza in terapie pentru cateva ore.
Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o raceala tratata necorespunzator. Nu a murit de boala lui"
, a adaugat mama indurerata.
 
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si