Adevărul despre plecarea lui Cristi Marinescu din casa "Puterea Dragostei"

Imediat după confirmarea faptului că Marinescu nu a mai ieșit favorit, pentru prima dată în opțiunile publicului, unii s-au grăbit să anunțe plecarea lui din casa Puterea Dragostei. 

Author: Razvan Ilie sâmbătă 28 noiembrie 2020 , 13:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” a făcut acuzații dure la adresa colegilor lui, după ce l-au aplaudat că nu a mai ieșit favorit în casa iubirii.

Concurentul emisiunii de la Kanal D a scris zilele trecute: „Două săptămâni la rând în care am fost favorit în casa băieților, a venit săptămâna în care am ieșit pe locul trei. Rămân la fel de puternic în continuare și vă promit că voi reveni în scurt timp, din nou unde îmi este locul și anume locul de favorit!”.

Zvonul că Marinescu a părăsit casa de la Puterea Dragostei

Un vlogger a aruncat bomba şi a spus că Marinescu a dispărut. Mai exact, respectivul vlogger a afirmat că Marinescu nu s-ar fi prezentat la studiourile de la Puterea Dragostei, iar când cei din producţie l-au cautat la hotel, acesta pur şi simplu dispăruse.

Vloggerul susţinea că Marinescu are telefonul inchis şi că după toate probabilităţile s-a întors in ţară, potrivit Wowbiz.

"Marinescu este in România. A dispărut din camera de la hotel. Nimeni nu ştie de ce a plecat. Decizia o ştie doar el, nimeni nu înţelege de ce a plecat din emisiune. A fugit din Turcia", a spus vloggerul Denis Petcu. 

Controversatul Cristi Marinescu a infirmat imediat toate aceste minciuni spuse despre el." Nu mai credeţi tot ce auziţi de la diverşi vloggeri. Vor să nu mai fiu votat. Sunt aici, în Turcia", a spus Cristi Marinescu, răspunzând fanilor care îl tot întrebau dacă a părăsit emisiunea Puterea Dragostei.

Unul dintre cei mai vocali concurenţi, mereu in conflict cu multi dintre colegii săi, Cristi Marinescu este printre preferatii telespectatorilor, lucru reflectat în numeroasele voturi obţinute de acesta.

Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” nu a mai ieșit favorit în casa iubirii

Atunci când prezentatoarea emisiunii „ Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela a anunțat că Marinescu nu va mai ieși favorit colegii s-au bucurat. Cristian Comănici, George și ceilalți băieți au aplaudat bucuroși.  „Măi, dar de ce aplaudați?”   a zis Cristina Mihaela.

Cristi Marinescu s-a simțit profund deranjat de situația în care a fost pus și și-a exprimat părerea pe contul lui oficial de Instagram. Bărbatul a menționat că în curând va reveni în topul favoriților din casa băieților.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si