Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” mesaj de ultim moment pentru urmăritorii săi: „Niște lucruri penibile...îmi strică imaginea!”

Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” susține că au apărut niște zvonuri în mediul online care sunt total neadevărate. Concurentul emisiunii de la Kanal D afirmă că nimic nu este adevărat și că ei nu trebuie să le dea crezare.

Georgiana Balaban, duminică 22 noiembrie 2020 , 17:32

cristi marinescu de la puterea dragostei mesaj
Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Marinescu de la „Puterea Dragostei” a reacționat pe contul lui oficial de Instagram. Tânărul a menționat că circulă niște zvonuri în mediul online despre el care sunt total false. „Salutare, dragii mei! Ce faceți? Al vostru Marinescu din casa „Puterea Dragostei”...circulă de câteva zile, niște zvonuri pe internet, conform cărora eu aș fi plecat din casa „Puterea Dragostei” și aș fi în România. Sunt niște lucruri penibile. Niște lucruri care n-au nici-o însemnătate și vor să-mi inducă toți susținătorii care mă votează, de fiecare dată, în eroare. Sunt extrem de multe lucruri în mediul online care apar să-mi strice imaginea pe care mi-am creat-o aici în casă. Deci vreau să vă spun că sunt numai lucruri penibile și să nu le credeți nici măcar o secundă. Al vostru Marinescu din casa „Puterea Dragostei”. Vă iubesc!” a spus Marinescu.

cristi marinescu de la puterea dragostei mesaj
Marinescu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” - mesaj pentru fanii săi

Cristi Marinescu afirmă că este total eronată informația potrivit căreia el se află acum în România. De asemenea, bărbatul a declarat că tot mai des apar zvonuri în spațiul online, referitoare la el, care sunt total false.

Citeste si: Andrada și Alexandra, conflict puternic: „Sunteți niște mincinoase!” Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" duminică, 22 noiembrie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Citeste si: VIDEO| Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit. El și Aya de la „Puterea Dragostei” un posibil cuplu


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si