Adevarul despre relatia Israelei cu Liviu! Cei doi se impacasera si urma sa se mute impreuna, in Spania EXCLUSIV
Life

Adevarul despre relatia Israelei cu Liviu! Cei doi se impacasera si urma sa se mute impreuna, in Spania EXCLUSIV

Radu Constantin
13 mar 2018

Israela Vodovoz s-a impacat cu Liviu Arteni, inainte sa moara. Cei doi urmau sa se mute impreuna, in Spania.

Israela Vodovoz planuia sa se mute cu Liviu, fostul ei sot, pe care l-a acuzat ca a agresat-o. Dupa ce stirilekanald.ro au dezvaluit ca Liviu se afla in Spania, la Alicante, in momentul in care Israela a murit, acum va prezentam si motivul real pentru care acesta a plecat din Romania.

Anul trecut, Israela a divoritat la notar de Liviu, iar acesta a primit o parte din averea femeii de afaceri. Se pare ca una dintre conditiile puse de Israela a fost aceea ca Liviu sa urmeze un program de dezalcoolizare. Liviu a ajuns astfel la Bacau, la centrul Oxigen, condus de parintele Burlacu, un om in care Israela avea incredere totala.

Citeste si: Israela Vodovoz a dezvaluit ca fostul ei sot, Liviu, avea mari probleme de sanatate: “S-a nascut cu aceasta …”

Liviu s-a externat in decembrie si a plecat imediat la Alicante. El urma sa o astepte acolo si pe Israela, care intentiona sa-si vanda toate proprietatile si sa se mute in in Spania. Motivul: problemele respiratorii. Israela suferea de aproape 20 de ani de astm, iar plamanii ei functionau la o capacitate de 50%. Asa a aparut varianta Spania: clima din Alicante era mult mai prietenoasa pentru problemele de sanatate ale Israelei.

Israela si Liviu se impacasera: femeia voia sa vanda tot si sa plece din tara


Liviu avea misiunea sa-si gaseasca un job si o casa pe care Israela sa o achizitioneze dupa ce vindea proprietatile din Romania. Femeia voia sa lichideze tot si sa plece, insa nu a mai avut timp sa faca acest lucru. Ea a fost gasita moarta, la sfarsitul saptamanii trecute, in apartamentul ei din Bucuresti. Motivul mortii a fost o hemoragie interna provocata, se pare, de inelul gastric pe care il avea de cativa ani.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook