Israela Vodovoz planuia sa se mute cu Liviu, fostul ei sot, pe care l-a acuzat ca a agresat-o. Dupa ce stirilekanald.ro au dezvaluit ca Liviu se afla in Spania, la Alicante, in momentul in care Israela a murit, acum va prezentam si motivul real pentru care acesta a plecat din Romania.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Anul trecut, Israela a divoritat la notar de Liviu, iar acesta a primit o parte din averea femeii de afaceri. Se pare ca una dintre conditiile puse de Israela a fost aceea ca Liviu sa urmeze un program de dezalcoolizare. Liviu a ajuns astfel la Bacau, la centrul Oxigen, condus de parintele Burlacu, un om in care Israela avea incredere totala.

Liviu s-a externat in decembrie si a plecat imediat la Alicante. El urma sa o astepte acolo si pe Israela, care intentiona sa-si vanda toate proprietatile si sa se mute in in Spania. Motivul: problemele respiratorii. Israela suferea de aproape 20 de ani de astm, iar plamanii ei functionau la o capacitate de 50%. Asa a aparut varianta Spania: clima din Alicante era mult mai prietenoasa pentru problemele de sanatate ale Israelei.

Israela si Liviu se impacasera: femeia voia sa vanda tot si sa plece din tara

Liviu avea misiunea sa-si gaseasca un job si o casa pe care Israela sa o achizitioneze dupa ce vindea proprietatile din Romania. Femeia voia sa lichideze tot si sa plece, insa nu a mai avut timp sa faca acest lucru. Ea a fost gasita moarta, la sfarsitul saptamanii trecute, in apartamentul ei din Bucuresti. Motivul mortii a fost o hemoragie interna provocata, se pare, de inelul gastric pe care il avea de cativa ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si