Ce spune preotul pe care Israela l-a sunat cu 3 saptamani inainte sa moara! "Pe Liviu l-am ajutat pentru ca m-a rugat ea" EXCLUSIV

Liviu Arteni, fostul sot al Israelei Vodovoz, a fost timp de cateva luni sub ingrijirea parintelui Burlacu de la Bacau, cel care l-a ajutat sa scape de pasiunea pentru bautura.

Radu Constantin, marți 13 martie 2018 , 07:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parintele Liviu Burlacu este seful Centrului Oxigen, care ajuta persoanele care au probleme cu alcoolul. Aici a ajuns Liviu Arteni, fostul sot al Israelei Vodovoz, atunci cand a recunoscut ca are o problema de care trebuie sa scape. Parintele spune ca a ramas in relatii bune atat cu Liviu, cat si cu Israela, cu care a discutat in urma cu doar trei saptamani.

„Israela a fost o femeie cu inima mare si a avut grija de Liviu si dupa ce au divortat la notar, in septembrie 2017. Liviu se afla intr-o situatie grea cand a venit aici, ea l-a ajutat chiar si financiar. La noi in centru nu se plateste tratamentul in sine, ci doar masa, insa noi ajutam si persoane fara posibilitati. Pe Liviu l-am ajutat pentru ca m-a rugat doamna Israela”, a declarat parintele Burlacu pentru stririlekanald.ro.

Preotul spune ca sunt multe lucruri pe care nu le poate dezvalui din cauza unui acord de confidentialitate intre cei care lucreaza la centru si cei care vin sa se trateze. „Sunt lucruri despre care nu pot sa discut: cat a stat la noi sau cand a plecat. Pot insa sa va spun ca am mai vorbit cu Liviu la telefon, dupa ce a plecat de la noi. Ultima oara era in Spania, la Alicante. A calatorit mult in Europa, iar la Alicante nu se afla intamplator. Mai mult insa, nu pot sa va spun, eu nu intreb ca dumneavoastra – ce faci, cu cine, etc – eu intreb daca a fost abstinent (la alcool, n.r.)”, a mai declarat parintele.

Omul care incearca sa-i vindece pe romani de alcoolism spune ca a vorbit si cu Israela in urma cu doar trei saptamani. „Am vorbit cu doamna Israela acum trei saptamani. Ea m-a sunat. Nu pot sa spun ca eram prieteni, nu este asta termenul potrivit. Am avut mai multe proiecte cu doamna Israela pe probleme anti-alcool”, a incheiat parintele Liviu Burlacu. 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si