Adevarul despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu! Fostul presedinte va lipsi si de la inmormantarea Regelui Mihai! Dezvaluiri facute de apropiatii liderului politic
Actual

Adevarul despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu! Fostul presedinte va lipsi si de la inmormantarea Regelui Mihai! Dezvaluiri facute de apropiatii liderului politic

Radu Constantin
12 dec 2017

In ultimele zile, in presa au aparut informatii ingrijoratoare despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.


Ion Iliescu a lipsit de la parada de Ziua Nationala a Romaniei, dupa care a absentat la sedinta solemna in memoria Regelui Mihai I, care a avut loc in Parlamentul Romaniei in urma cu doua zile si la care au participat toti fostii sefi de stat de dupa 1989.

Imediat au aparut, in presa, zvonuri ingrijoratoare despre starea de sanatate a fostului presedinte. Jurnalistii stirilekanald.ro au incercat sa afle adevarul despre problemele pe care le are Ion Iliescu si motivul pentru care a absentat din viata publica in ultima vreme.

Citeste si: Cum arata Ion Iliescu la ultima sa aparitie publica! Fostul presedinte nu a mai iesit din casa! Este grav bolnav


Reporterii nostri au intrat in legatura, ieri, cu persoane apropiate, care fac parte din anturajul lui Ion Iliescu, iar acestea ne-au confirmat ca fostul lider politic nu si-a mai parasit domiciliul din cartierul Primaverii, insa ca starea lui este una destul de buna.


„Domnul Presedinte se simte bine, insa a suferit un accident si s-a ales cu o entorsa. La varsta dumnealui, astfel de probleme pot deveni serioase, chiar daca pentru ceilalti nu par mare lucru. In acest moment, are piciorul foarte umflat si ii este imposibil sa se incalte. I s-a recomandat sa ramana in casa pana cand se vindeca, tocmai din aceasta cauza a lipsit de la mai multe evenimente. De altfel, domnul Iliescu va lipsi si de la funerariile regelui Mihai, care vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani”, a declarat o sursa din anturajul lui Ion Iliescu pentru stirilekanald.ro.


O echipa de la stirilekanald.ro s-a deplasat ieri la resedinta fostului presedinte si a solicitat o intrevedere cu acesta. Ni s-a comunicat insa ca Ion Iliescu nu ne poate vedea.   

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook