Bărbatul din Marea Britanie, bolanv de cancer la creier în faza terminală, a reușit să-și țină în brațe copilul nou-născut cu doar câteva ore înainte de a se stinge din viață.

Brett Kinloch și-a îmbrățișat bebelușul nou născut pentru primă și ultimă dată. Soția sa, care născuse la peste 30 de kilometri distanță, a făcut tot posibilul pentru a ajunge cu micuța Ariya la spitalul în care bărbatul era internat.

"Nu am avut nicio îndoială, știam că o așteptă. Voiam doar să ajung la el- era exclus să nu reușim să ajungem", a povestit femeia.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

"Am pus-o pe fetiță în brațele lui, iar el i-a mângâiat părul. Am reușit să fac și câteva poze", a mărturisit Nicola Kinloch, soția acestuia. 

Brett a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă în 2015, însă a muncit în tot acest timp. El a renunțat la serviciu cu doar trei săptămâni înainte de a muri. "Fetele l-au idolatrizat. El și cu Freya erau ca două picături de apă", a mărturisit Nicole.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si