Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Zimnicele. În prezent, fata este în grija echipajului medical al SAJ Teleorman. 

Un tânăr de 18 ani este căutat de echipajele de salvare

Misiunea de căutare este efectuată de echipajele de scafandri din cadrul ISU Teleorman şi ISU Giurgiu, care acţionează în zonă cu o barcă de salvare şi echipamente specifice. 

Citeste si: Un turist a mers pe o plajă din Grecia cu „pachețelul de acasă”. Cum a fost sancționat

Misiune de căutare a unui tânăr, de cca. 18 ani, posibil înecat în Fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Zimnicele. Se pare că împreună cu acesta se afla şi o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câţiva cetăţeni bulgari cu o barcă”, a transmis, joi seară, ISU Teleorman.   

Cei doi prieteni au murit înecați la Costinești. Aurel și Lucian se aflau la muncă, pe litoral

Aurel și Lucian au murit împreună la Costinești. Cei doi se aflau la mare pentru a munci pe timpul vacanței de vară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Marea face victime la tot pasul, de la începutul acestei săptămâni șase persoane au decedat pe litoral. Oamenii fie se aflau în vacanță, fie la muncă așa cum erau și Lucian cu Aurel.

Citeste si: Fenomen periculos pe o plajă din SUA

Tinerii au dispărut însă în larg în cursul zilei de marți, iar ieri unul dintre aceștia a fost găsit fără viață, celălalt fiind în continuare căutat.

Prietenia dintre cei doi băieți va dăinui și dincolo de moarte, deoarece tinerii din Vaslui au fost împreună până la ultima clipă de viață. Tot împreună au pornit către o lume mai bună. Ei au venit la mare pentru a face bani să se întrețină. Acum vor ajunge acasă în sicrie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si