Șirul tragediilor de la malul mării continuă, iar marea a mai făcut o victimă. Eduard avea 25 de ani și era din Suceava. Tânărul a murit în Costinești după ce a intrat în marea agitată și nu a mai ieșit. Românul avea planuri de viitor, el și iubita sa urmau să se căsătorească.

Citește si: Un om a fost găsit înecat într-un lac din Sectorul 6 al Capitalei

Turiștii care nu respectă steagul roșu arborat prin care se anunță că intrarea în mare e interzisă ajung să sfârșească înecați. Mai mulți oameni au ales să intre în apă și nu au reușit să se mai întoarcă la mal, așa cum a fost ieri și cazul lui Eduard Rusu.

Eduard și-a găsit sfârșitul în stațiunea Costinești

Eduard a intrat în apă înainte de ora 08:00, atunci când salvamarii ajungeau la serviciu. Băiatul a pătruns în apă, însă marea era mult prea agitată l-a făcut să nu mai poată să se întoarcă înapoi.

Citește si: VIDEO- Copilul de 8 ani uitat în bazin de instructorul de înot, internat la ATI

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

În câteva momente un salvamar l-a observat de pe margine, apoi s-a grăbit să-l scoată. A fost însă prea târziu pentru Eduard. El era deja inconștient, iar medicii au început manevrele de resuscitare însă fără rezultat. Cadrele medicale s-au luptat o oră să-l readucă la viață, apoi i-au declarat decesul.

Apropiații spun că Eduard Rusu era un băiat cuminte și la locul lui. Nimeni nu-și explică de ce el nu a ținut cont de steagul roșu și a sărit în mare.

Românul avea planuri de viitor, după ce în luna aprilie și-a cerut iubita de soție. Tânărul sucevean urma să se căsătorească, însă acum acest eveniment nu va mai avea loc, iar singurul pe care familia îl mai poate organiza va fi înmormântarea sa.

Citește si: Copil înecat în piscina pensiunii

Familia, iubita și amicii băiatului sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta la această tragedie.

Pe pagina sa de Facebook sunt o mulțime de mesaje prin care apropiații regretă moartea băiatului.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Schimbare de ultim moment în prognoza meteo: vijelii devastatoare și ploi torențiale lovesc Capitala, cod roșu de caniculă în toată țara!- radioimpuls.ro

„Refuz să cred că ne-ai lăsat
Cu inimile praf de dor
Refuz să cred măi Edișor!
De ce a trebui să pleci
Să lași în urmă inimi reci
Aveai în față toată viața
Trăiai cu zâmbet și speranță!
Acum ești sus și ne privești
Cu același zâmbet din povești

Dar marea și-a luat tributul
Pentru tine a fost sfârșitul.
Mi-ai fost prieten, mi-ai fost frate
Ai fost acolo zi și noapte
Sper că ești într-un loc senin
Măi Edișor, îți spun drum lin!”, a scris un prieten pe Facebook.

Citește si: El este salvamarul care și-a pierdut viața în Eforie Nord, după ce a încercat să scape un tânăr de la înec. Sorin avea doar 48 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si