Un băiat de la un Centru de Reeducare din Timiș, care tocmai fugise, a fost găsit la câțiva kilometrii de locul în care fugise.
Echipajele de urmărire folosite au fost inclusiv drone și câini special dresați pentru astfel de misiuni.

Citeste si: „Terorist” în școală, cu pistol de jucărie. Un tânăr din Botoșani este anchetat de polițiști

După evadare a fost declanșată procedura disciplinară, fapt care poate duce la mărirea pedepsei.

Citeste si: VIDEO| Detaliu crunt! De ce a fugit de acasă fetița în vârstă de 8 ani din județul Iași? Cutremurător ce au aflat autoritățile

O fetiță din Iași a plecat de acasă de patru ori

Chinul de neimaginat la care a fost supusă o biată fetiță, în vârstă de 8 ani din județul Iași, a ieșit la iveală abia după ce micuța a fugit de-acasă a patra oară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar proaspătul soț al mamei ar fi abuzat-o, cred asistenții sociali, care au  preluat-o pe cea mică din casa groazei. Mama îi ia apărarea partenerului și spune că totul e o minciună. 

Citeste si: Ce vedetă a pierdut un copil în același fel în care au murit gemenii din Ploiești. Detalii șocante

Mai preocupată să-și apere bărbatul decât să-și ocrotească fiica minoră,  femeia pare să aibă încredere oarbă în cel cu care s-a căsătorit acum o lună.

Dramele prin care a trecut fetița

Ca să-i demonstreze nevinovăția, adaugă că mai are 2 băieți și un sugar, dar niciunul nu s-a întâmplat să-i fugă de-acasă.

Recunoaște, în schimb, că în ultima perioadă, fetița ei, în vârstă de 8 ani, a fost tăcută și-i răspundea urât:

Citeste si: Caz șocant la Hunedoara: Un cuplu și-a părăsit bebelușul și apoi a fugit în lume

”Țipa la mine, dădea cu piciorul în mine. Nu de multe ori, când țipa la mine, mă făcea grasă chioară, în toate felurile... Măcar trebuia să zică ea... Eu de unde să știu?! Dacă nu mi-a zis nimic, nimic... Eu de unde să știu? Poate i-a fost frică. Nu știu, ea nici nu vorbea cu mine.”,  a spus mama fetiței pentru Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si