VIDEO| La judecată, din cauza șobolanilor. Avocatul Adrian Cuculis merge în instanță

Problema șobolanilor din Capitală este departe de a fi rezolvată. O recunosc și angajații Companiei Municipale care se ocupă de deratizare. Nu vom scăpa niciodată de șobolanii, spun ei. Cel mult, aceștia pot fi ținuți sub control! Așa se face că un avocat a decis să îl dea în judecată pe primarul general, după ce rozătoarele i-au atacat mașina în parcare.

Author: Georgiana Balaban marți 06 iulie 2021 , 20:23

adrian-cuculis-la-judecata-din-cauza-sobolanilor
Avocatul Cuculis dă în judecată Primăria București.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Practic vorbim de o mașină nouă, nu are nici zece mii de kilometri. A intrat șoricelul, șobolanul că era destul de mare, undeva în zona alternatorului.

Cureaua asta pe care o vedem aici nu mai exista la momentul la care mi-au apărut erorile în bord, mașina s-a oprit în mijlocul drumului. Iar șoricelul ca să îi arătăm și locul era poziționat undeva aici, unde se vede tabla din aluminiu”, a declarat avocatul Cuculis.

Citeste si: Lupta cu sobolanii in spital

Proprietarul mașinii este și avocat. Spune că întârzierea operațiunilor de deratizare îi pune pe bucureșteni în pericol.

Citeste si: Cum scapi de șobolani. Cele mai eficiente metode pentru a scăpa de micile rozătoare

Avocatul Adrian Cuculis îl dă în judecată pe primarul general al Capitalei

„Totalizez vreo 600 de lei pagubă, dar gândiți-vă că se pot întâmpla lucruri mult mai grave, nu neapărat cu mine. Dar familie cu copil, minori în spate și ajungi să-ți ia mașina foc, să nu știi ce se întâmplă și de fapt toată tragedia să se producă din pricina faptului că șobolanii umblă liberi pe străzi.”, a adăugat avocatul.

Dar rozătoarele nu vor dispărea din Capitală, spun cei care se ocupă de deratizare.

adrian-cuculis-la-judecata-din-cauza-sobolanilor
Șobolanii i-au distrus mașina lui Adrian Cuculis.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: ȘOBOLANI ÎN VITRINA SUPERMARKETULUI

„Acest fenomen îl putem ține doar sub control, nu cred îl vom eradica. Noi continuăm tratamentele pentru combaterea șobolanilor care durează până în luna noiembrie.”, a transmis Bogdan Pascu, administratorul Companiei Municipale.

Avocatul păgubit de șobolani este hotărât acum să îi dea în judecată pe primarul Nicușor Dan, dar și pe șefa sectorului 1, Clotilde Armand.

„Îmi doresc ca justiția să constate cine a fost e vină!”, a încheiat Adrian Cuculis.

Deratizarea în Capitală a început cu întârziere, iar în sectorul 1 criza a fost agravată de scandalul dintre primărie și operatorul de salubritate.

Citeste si: O familie din București, în stare de șoc! S-au trezit cu un șobolan uriaș în pat


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si