Adrian Nastase, atac dur la romanii din diaspora: "Au disparut indienii"

Fostul premier Adrian Nastase a lansat un atac la adresa romanilor din diaspora care au votat la alegerile din 2009 si 2014. Nastase s-a aratat indignat ca pe registrele pentru votul din strainatate pentru alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna "apar foarte putini indieni".

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe luni 25 iulie 2016 , 10:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Declaratia lui Adrian Nastase facuta in cadrul unei emisiuni de la Antena 3 a revoltat Federaţia asociaţiilor de români din Europa (FADERE).
"Avem foarte mulţi generali şi prea puţini indieni la Uniunea Salvaţi Bucureştiul. Iată şi acest exemplu de a număra indienii. Când ai nevoie de ei, s-ar putea să nu îi găseşti.
Mă uit cum se fac registrele pentru votul din străinătate. Acolo apar foarte puţini indieni. Au dispărut", a declarat Năstase in cadrul emisiunii.
Presedintele FADERE, Daniel Tecu a emis un comunicat de presa prin care ii raspunde fostului premier.
"Nu, domnule Năstase! Românii din diaspora nu sunt "indieni". Aşa cum nu sunt nici "curve" sau "golani", cum i-a etichetat colegul dumbeavoastră de partid, Ioan Rus. Nu sunt nici "stafii", cum i-a jignit actualul preşedinte al PSD. Sunt doar românaşi care îşi iubesc ţara şi care au plecat din cauza politicienilor că dumneavoastră. Dacă ar fi avut un loc de muncă bun iar cei aflaţi la conducere ar fi furat mai puţin, mulţi dintre ei nu ar fi plecat", spune Tecu.
""În ultimii ani se tot vehiculează ideea că diaspora este împotriva ştăngii. Greşit: PSD-ul dusmăneste milioanele de români din afară graniţelor. Ei fac declaraţii iresponsabile şi incearcă să ne împiedice să votăm, ca pe urmă să se plangă că pierd alegerile. Această ură faţă de românii care pleacă în afara graniţelor mă duce cu gândul la vechiul regim care te băga în puşcarie doar dacă încercai să pleci afară" a concluzionat presedintele FADERE, scrie dcnews.ro.

Declaratia lui Adrian Nastase facuta in cadrul unei emisiuni de la Antena 3 a revoltat Federaţia asociaţiilor de români din Europa (FADERE).

"Avem foarte mulţi generali şi prea puţini indieni la Uniunea Salvaţi Bucureştiul. Iată şi acest exemplu de a număra indienii. Când ai nevoie de ei, s-ar putea să nu îi găseşti. Mă uit cum se fac registrele pentru votul din străinătate. Acolo apar foarte puţini indieni. Au dispărut", a declarat Năstase in cadrul emisiunii.

Presedintele FADERE, Daniel Tecu a emis un comunicat de presa prin care ii raspunde fostului premier.

"Nu, domnule Năstase! Românii din diaspora nu sunt "indieni".

Aşa cum nu sunt nici "curve" sau "golani", cum i-a etichetat colegul dumneavoastră de partid, Ioan Rus.

Nu sunt nici "stafii", cum i-a jignit actualul preşedinte al PSD (Liviu Dragnea). Sunt doar românaşi care îşi iubesc ţara şi care au plecat din cauza politicienilor ca dumneavoastră.

Dacă ar fi avut un loc de muncă bun iar cei aflaţi la conducere ar fi furat mai puţin, mulţi dintre ei nu ar fi plecat", spune Daniel  Tecu.

" În ultimii ani se tot vehiculează ideea că diaspora este împotriva ştăngii.

Greşit: PSD-ul dusmăneste milioanele de români din afară graniţelor. Ei fac declaraţii iresponsabile şi incearcă să ne împiedice să votăm, ca pe urmă să se plangă că pierd alegerile.

Această ură faţă de românii care pleacă în afara graniţelor mă duce cu gândul la vechiul regim care te băga în puşcarie doar dacă încercai să pleci afară" a concluzionat presedintele FADERE, scrie dcnews.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si