Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti! Citeşte detalii despre proiectul imobiliar al fostului ministru al Economiei!

Nu mai e un secret că Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti.

Author: Matei Vaihan vineri 21 iunie 2019 , 08:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti. “Videanu vrea să construiască un proiect imobiliar mixt de nouă turnuri pe 13 Septembrie, aproape de hotelul Marriott. Proiectul include nouă clădiri, fiecare cu 3 etaje în subteran şi plus de la 12 la 35 de etaje În plin avânt imobiliar, Adriean Videanu, fostul ministru al economiei în guvernul Boc, a depus documentaţia pentru a obţine Planul Urbanistic Zonal pentru un proiect care să includă birouri şi apartamente, aproape de centrul Capitalei.”, a dezvăluit Ziarul financiar.( vezi cu cine s-a măritat fiica lui Videanu)

Citeste si: Cât costă să închiriezi apartamentul Simonei Halep de pe malul mării! Sportiva a ridicat un complex imobiliar la Mamaia EXCLUSIV

Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti: "Vrea să construiască cele mai înalte clădiri din sudul Bucureştiului" 

“Compania Titan Mar, alături de Beckfield Development, au depus la Primăria Capitalei documentaţia pentru un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar mixt, de blocuri de locuinţe şi birouri la intersecţia dintre 13 Septembrie şi Şos. Progresului, potrivit Primăriei Bucureşti. Proiectul include nouă clădiri, fiecare cu 3 etaje în subteran şi plus de la 12 la 35 de etaje, având un regim de înălţime de până la 120 de metri. Practic, fostul ministru al economiei vrea să construiască cele mai înalte clădiri din sudul Bucureştiului. Spre comparaţie, turnul Sky Tower al Raiffeisen are 37 de etaje şi 137 de metri înălţime.”, s-a mai relatat despre proiectul imobiliar al lui Videanu.

Citeste si: Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti. El şi soţia sa deţin compania Titan Mar

Se ştie că Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti. Compania Titan Mar este deţinută de Adriean Videanu şi Mioriţa Videanu, fiecare cu 50% din acţiuni, în timp ce Beckfield Development este deţinută de Beckfield Ltd. Aceasta din urmă este administrată însă de Cristina Paula Crăciun, care mai apare ca fost acţionar al firmei BTG White Consulting alături de Bogdan Gruia, care a condus firma AB Construct şi care era indicat în presă drept un apropiat al fostului primar de la sectorul 3, Liviu Negoiţă, care era membru PDL. Proiectantul proiectului este firma Arttek C.B.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si